Kızlar bebeğim zayıf diye kilo almasina yardımcı raporlu mama yazdı bunlardan 6 aylık dedi 750 TL ye aldık eczaneden eczacı böyle değil süt şişesi gibi pipetli olanlardan vermiş aranızda kullanan var mı faydasını gördünüz mü
Ben kızıma kullanmıştım çok zayıftı prematüre doğumluydu ama bu mama benim kızıma yaramamıştı doktor değiştirdi başka mama yazmıştı onunla kilo aldı yani bu mamalarda diğer mamalar gibi deneyerek bulucaksın
Oglumada kilo almasına yardımcı olsun iştahı açılsın diye verdi ara öğün olarak ver günde 2 kez dedi inşallah yarar işe 1yasinda şuan
İnşallah canım aynen ara öğünlerde ver yani normal yemeyini mutlaka yedikten sonra içir ne tok olsun nede çok aç olsun tadı biraz acımsı gibi içtikten sonra geliyor umarım severek içer bebeğin şifa olsun
Çikolatali ve muzlu yazmıştı doktor muz yok diye çilekli aldık
Bizde çilekli yi çok içtik muzlunun tadını daha çok sevmişti kızım
Muzlu depoda yokmuş ya doktor da muzlu vermişti inşallah işe yarar şimdilik güzel içiyor bide gunde 2kez ver dedi tek kutuyu mu 2 vercem yoksa her seferinde ayrı kutu mu tek seferde bitiremiyor çünkü
Günde iki kez dediyse iki kutuyu içicek buzdolabına koy kalanı içiceği zamanda çıkar bir 10 dakika kadar ısınsın içir ben öyle yapıyordum
Bacım 1kutuyu zor içiyor ya dün doktor numune vermişti beğenirse yazalım diye beğendi yazdırdık ama onu bile daha demin bitirdi
Yani canım artık içtiği kadar çocuğu çatlatıcak değiliz içtiği kadar zaten küçük daha 1 yaşındaymış çokta zorlama ne kadar içiyorsa ona kardır doktor iki desin