Frejka yastığı

Kızlar Merhaba 63 günlük bir bebeğim var Kalça ultrasonunda kalçası çıkık denildi daha sonra Ortopediye sevk edildi. Ortopediye gittik kalçasının sol tarafında gelişim geriliği var dedi ve frejka yastığı önerdi. Aldım ama çok sert geliyor bana çocuğun canını yakıyor mudur aşırı bir huzursuz var aranızda kullanan var mı? Bir de kullanıyorsanız kaç saat kullanın dedi Doktorunuz bize 24 saat kullanın uyurken bile çıkarmayın dedi​:pensive::pensive:

Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir inşallah minik kuzucuk :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

@Gulsah öncelikle merhaba geçmiş olsun seni en iyi anlayan benimdir bende ilk oglumda yaşadım bu zor gunleri ne hissettiğini kendini bebeğine karşı sanki yetemiyor hissine kapıldığını anlarım bende bu durumu sonuna kadar yaşadım fazlasıyla ama senin kullandığın bu aparatın en zorunu kullandı benim oğlum askiliydi bide omuzdan bizim ki ve iki büklüm doğru düzgün kucağıma alamiyordum emziremedim bile hep o aparat vardı aramızda bizde 24 saat kullandık ve 1.5 yaşına kadar kullandık hatta sana şunu söyleyebilirim bende senin gibi kesin canı yaniyor diyordum huzursuzdu uyumuyordu sürekli o ağlıyor du ben ağlıyordum sonra alıştı mecbur kaldı kurtulamiyo ağrısı olmuyomus hatta tam tersine bacak yerine yaklaştıkça yuvasına rahatlıyolar bunu o an zaten anlatsalardanankamiyosun sonuçta annesin bende anlamadım dinlemedim doktoru bunu söylemek istedim inşallah bı nebze olsun içini rahatlamak için anlattım sana tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin​:palms_up_together: Allah’ım evlatlarımızı korusun rabbim acılarını göstermesin

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım. Rabbim kimseyi evladının sağlığı ile sınamasın çok zor :pensive:

Amin inşallah canım. Çok teşekkür ederim öncelikle gerçekten içim biraz da olsa rahatladı. Bizimki bu yastığı hiç sevmedi. Doktorla konuştum size önerdiği omuzdan askıya çevirelim çocuk ağlıyorsa dedi. Şimdi askıdan bu daha iyi diye alıştırmaya çalışıyorum. Ama çok huzursuz sürekli ağlıyor. Bende bacağını geriyor ondan ağlıyor acıdan diye üzülüyordum. Çıkarınca da nasıl mutlu oluyor çok zot gerçekten. Rabbim dermansız dert vermesin kimseyi evladı ile imtihan etmesin gerçekten

1 Beğeni

Rica ederim canım ne demek ben seni anlıyorum gerçekten ama o bebek olduğu için vücudundan bı parca olmadığını hissettigi için ağlıyor huzursuz bide sağlığı için mecbur anne olarak çok şeyler üzülsekde bu tür seyleri malesef ki yaşıyoruz sen merak etme büyüdügunde hiç birşey hatirlamayacak sadece izi bizde annelerde kalıyor ileriki hayatı için önceden tanı konulması ve aparatı kullanması daha önemli bizde derlerki ana olacağına taş ol bu söz gerçekten senin benim gibi annelere söylenmiş bence Allah’ım sağlık versin cocuklarimiza üzülme demek çok kolay biliyorum şimdi oğlum dün 6 yaşına girdi hiç birşey hatırlamıyor inan sadece foto da soruyi bu neydi bende takılı olan gerçekten senin bebeğinde büyücek hatirlamicak çok geçmiş olsun rabbim dert verip derman aratmasın

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim iyi ki varsınız içim birazda olsa rahatladı :pray:t2:

1 Beğeni

Rica ederim her zaman iyi gelebildiysem biraz da olsa ne mutlu bana sende iyi ki varsın

1 Beğeni