Gaz çıkarıyor( geğiriyor)

Bebişim 15 günlük emiyor ama doyuyormu anlamıyorum silikon uç ile emsiriyorum göğüs uçlarım yok gibi birşey tutmuyor. Emzirdikten sonra geğiriyor doymamıştır diye sağdıüım sütü takviye yapayım diyorum ama onuda red ediyoristemiyor. Geğirdiği doydu anlamına gelirmi bilemedim

1 Beğeni

Meme ucun olmasada tutar memeyi bebek merak etme sen ağzına sok bebeğin koyu kısmı
Bebeğinin üst gaz çıkarması normal rahatlaması için
Doymazsa ağlar ortalığı yıkar merak etme
Ayrıca emiyorsa yeterince seni sütünü sağmana gerek yok bebek boşaltır zaten

Canim bebek gaz cikariyosa gegiriyosa cok iyi gazini cikariyo olmasi gereken bu zaten cikarmasa sancidan kivranir

Tutmuyor neler yaptımsa olmadı sadece ucunu tutuyor oda 3 sn koyu kahverengi kısmını henüz kavrayamıyor belki ileride 2 3 aylıkken kavrayabilir

Emzirme pozisyonunu değiştir her bebek tutar Normalde orayı

Evet ben de göğüs ucu silikonu kullanıyorum Göğüs uçlarım yok Bir buçuk aylık olduk hala kullanıyorum ya genelde doyduklarında böyle bir ağzından çıkarma gibi böyle sıkılmış vaziyette bir hareket sergilerle Evet ben de emzirdikten sonra bedenini okşayarak gazını çıkartıyorum Tabii o şekilde rahatlıyorlardır bebek ne zaman göğsünü versem tutar Zaten her tuttuğunda aç anlamına gelmiyor en az 15 dakika emzirmeli

Benimde ğöğüs ucum küçük ama C tutma şeklinde tuttura bilirsin ben öyle tutturuyorum ve alıştı şuan kendi tutuyor birde çocuk emdikçe göğüs ucun büyüyor normal emzirmeye çalış

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :smiling_face_with_three_hearts:
Çok doğru katılıyorum benimde öyle oldu bebek tutuyor zaten

@sedef Aramıza hoş geldin canım​:white_heart::rose:

Hoşbuldum hastanede söylediler bana da öyle tutturdum şimdi de kendi emiyor

Hoşbuldum canım

1 Beğeni