@İncibebekannesi canım sen kullanmıstın
2 danla çok az 15 damla sıkıyorsunuz bunu
Bize de günde 4 kez 8 damla dediler çocuğa göre değişiyor galiba ama 2 çok az
Etki etmedikçe damla sayısını arttırsam olur mu acaba gazı vardı 2 damla verdim şimdi mışıl mışıl uyuyor da
Eğer etki ettiğini düşünüyorsanız artırmayın zaten. Kimyasal sonuçta 2 yetiyorsa kalsın. Ama baktınız etki etmiyor 8e çıkarabilirsiniz bence. Kendi prospektüsünde de 8 yazıyor. Ben de mesela günde 4 kere vermiyorum bakıyorum huysuz öyle veriyorum
Teşekkür ederim
Biz 25 günlükken kullanmaya başladık günde dört kez 5 er damla şeklinde kullanıyoruz
Canım bizim aile hekimimiz yazmıştı
Günde 4 kez 8 damla
Bitkisel ilaç sipariş etmiştim siparişim gelene kadar bebeğim de kullandım işe de yaramıştı ama ben yine de sipariş ettiğim bitkisel ilacı kullandım ondan da çok memnun kaldım
Bize günde 2 kez 2 damla yazıyo
İşe yaramazsa onu almayı düşünüyorum ama 2 damla verdim bi 2 saat rahat uyudu
Bende nurse Harvey kullanıyorum 8 damla veriyorum ne zaman sancısı olursa veriyorum onun harici kullanmıyorum. Sonuçta ilaç bunlar. Komşum da metsil kullan çok iyi dedi ama nurse kullanmayi tercih ediyorum
Ben metsilden çok memnunum bende farklı markaları denedim ama bunun kadar faydasını görmedim e 2 damla çok az günde 4 kez 15 damla veriyordum ben 2 doktorumuz da böyle söyledi gazı olmadan veriyodum ki çocuk zorlanmasın düzenli kullanım önemli ilaçlarda
Ne kadarlikken kullanmaya başladın bende senin onerinle aldım 2 drfa tek kullandım
Bende nurseharveyi 20 damla verdim şişe bitince bir daha almadım ogelene kadar metsil kullandım günde 3-4 kez 8 damla o da iyi geldi her bebek farklı demek ki
1 aydan sonra gaz bizi zorladi sonra hemen aldık canim
Benim bebegimde gaz damlalari asiri agri yapti ben yapma bir gaz damlasi kullanmaya basladi ne gazi kaldi nede bir sey artik gaz sancilarimiz sona erdi arada cok sikisirsa veriyorum
Metsil damla kullanam varmi aranizda
Ben kullanıyorum düzenli kullanmadığımdan mı bilmiyorum ama çok da işe yaramıyor sanki. Ha evet gaz sancısından ağlamıyoruz artık ama gazı var mı var