Merhaba arkadaşlar bugün sağlık ocağından gaz damlası yazdırdık. Metsil şurup yazmış. Sabah öğle akşam 40ml olarak verin yazıyor üstünde. Damla olarak nasıl ayarlıcam. Sadece şurup kapağı var. Şırıngayla kaç ccde denk gelir ki. Bebeğim 4.5 aylık
Aynısını bize sabah 4, öğlen 4, akşam 4, yatmadan önce 4 damla diye yazmıştı doktor. Bana çok fazla geldi açıkçası. 2şer damla verdim. Sonra da bıraktım sonuçta kimyasal diye. Etkisini de göremedik.
Metsil ilaç olduğu için bize doktorumuz önermedi ama metsilde üst gazı çıkarmayı kolaylaştırır dedi o yüzden sabah sabah 5er damla kullanıyorum öğlenleride probiyotikli gaz damlası kullanıyorum
Gazi geçmedimi 4 buçuk aylık olmuş baştan berimi vardı bizde kullanıyoruz gaz damlasi ezzaneden aldık metsil 2 şer damla günde 4 kere veriyorum sabah öğlen ikindi akşam şeklinde veriyorum
Başlarda gazı yoktu ya da rahatsız edecek kadar değildi. Son 1 aydır arttı
Biz bu damlayı kullanıyoruz çok faydasını gördük sizin bahsettiğiniz ilacı iki arkadaşim da kullandi fayda etmemişti onlarda buna geçti çok şükür ikiside memnun
Ben hic faydasini gormedim
Sab simplexin mi
Yok metsil onun yerine ozelbilac kullaniyorum cok faydasini gordum probiyotik ama etkli 6 ayligiz hala onu kullaniyorum
Evet bizde probiyotik damlayla beraber kullanıyoruz