Gaz damlası

Kızlar gaz için damla kullanıyor musunuz. Ve hangi damlayı önerirsiniz. Ben dün aile hekimine danıştım almak için zinco ve biogalia önerdi ama dedi tavsiye etmiyoruz. Yok sindirim sistemini yavaşlatıyor falan doğal yolla çıkarın falan dedi. Siz ne düşünüyorsunuz bunda

Dogal yolla cikartmak cidden zorluyor evet çıkarıyorsun ama zorluyor tam cikmamis oluyor surekli miz miz oluyor. Biogila bize cok dtki etmedi. Nurse bide gaz damlasi var ben 1 aydır onu kullaniyorum ve cok faydasini gordum. Onu tavsiye ederim.

Evet çıkarmak gerçekten çok zor. Çoğu zaman çıkaramıyoruz bile. Aslında çocuk kendi çıkarıyor bizde 1 2 tane çıkarıyoruz ama yeterli olmuyor demekki yinede huzursuz oluyor. Gerektği yerde vermeyi düşündüm ama doktor öyle diyince durdum bi.

Ben 2 cay kasigi kimyon veriyorum bioaga vizi daha beter yapti nursede geldi mi gelmedimi anlamadin inan zaten agzinddan cikariyordu sevmiyordu

Bioaga nurse bunlar bize iyi gelmedi bize metsil vicol iyi geldi bide bir çay kaşığı hakiki saf zeytinyağı çok işe yarıyor ama tabi bebekten bebeğe değişiyor birde milk tea diye çay var aktarlardan aldım onu ben içtim onun da faydasını gördüm

1 Beğeni

Bize de sab simpleks diye bir damla var o baya iyi geldi

Türkiiyede var mi bilmiyorum Ben Lefax kullanıyorum çok memnunum bir sorun yaşamıyoruz

Biogaia probiyotikli gaz damlasi biraz pahalli ama kaka ve gaza cok iyi geliyor duzenli kullanimda daha iyi

Onu biliyorumm evet. Brbeğim kakasını yapıyor onda sıkıntı yok şükür de. Aşırı gazlı bir bebekte değil ama gazı olunca da çıkarmakta çok zorlanıyoruz

Benim bebegim kolik gaz çıkaramayinca kendini sıkıyor ikiniyor kakada zorluk yasiyoruz nursenin surubunu duzenli olarak kullanirsaniz pda gazda etkili olabiliyor arkadasimin bebeginde cok ise yaradi onun bebegide koliti ama elinizden geldigi kadar gazini cikartmaya calisin en etkili yontem masaj tabi damlalarda yardimci oluyor damlayi kullandiktan bir süre sonra bebeginizi beslerseniz gazi cok kolay cikar