Doktorumuzun önerisiyle coli-nat surup basladik gaz 3 gündür hayatimizda yok
Bebeğin kolik bebek mıydı acaba
Gecen hafta aldım bundan sürüyorum günde 3 defa ama yinede atak saatimiz gelince cıldırıyor bizde arabayla geziyoruz sabaha kadar arabada uyuyor eve gelince uyanıyor ama arabada cok rahat uyuyor 2 3saat uyuyor hiç aglamadan
Maşallah ne güzel keşke bizimde birden gecse bitse
Agır kolik dedi doktorumuz
Ağustosun 4’ü mü bebişin doğum günü ?
Doktor bizede aynısını dedi kolik bebek araba sever sallanmayi sever diye bende denedim ne güzel arabada uyudu artık eve gidelim uyudu dedim arabayı durdurmamizla uyanması bir oldu
Aynen öyle birde uyumadiklari için ekstra huzursuz oluyorlar ve huzursuz kolik bebek diye geciyor Allah hepimize sabır ve bir an önce gecmesinj diliyorum çünkü gerçektn bizede onlaraea zor
Amin amin gercekten çok zor hamak aldık 2 gün rahattık sonra ondada durmadı kiraz çekirdeği kemer aldık oda pek fayda etmedi sıcak su torbası aldım peluş bebekler için arada tarhana yakısı derler bizim burda o iyi geliyordu onu yaptığım gün rahatlıyordu
hızlı sallamamak şartıyla çarşafta salla öyle sakinleşiyor.
Kolik bebeklere ne yaparsan yap tam anlamı ile işe yaramıyor ya bende öyle neler yaptım neler ama biraz yarıyor eski haline sonra dönüyor hemen
Evet bu işe yarıyor bende denedim onda uyutup hamak salincagina koyuyorum biraz orda uyutuyorum sonra ağrı gelince uyanıyor hemen ama biraz da olsa uyuyor
Evet seviyorda saatlerce sallayacak güç bulamıyoruz
Aynen bazen cok korkuyorum hep böyle mi devam edecek acaba diye
Ben kullaniyorum cok memnunum
Doktorunuza sprun isterseniz. Bizde damla hiçbir işe yaramadı. Surupla çözdük, kendi kendine cikariyor gazını.
Etmez ya biticek ama ne zaman biteceğini kimse bilemiyor işte cocuktan çocuğa değişiyor inşallah bir an önce atlatırız ama
Bebeğim kolik değil ama gaz sorunu yaşadığımız oluyor bundan kullanıyorum faydasını gördüm ben memnunum
Bize hiç bir doktor şurup vermediki