Gaz damlası

Arkadaşlar bu damladan kullanan varmı bütün damlaları kullandım hiç faydasını görmedim masaj yagı aldım yine gecmiyor gazımız kolik bi bebeğim var şaşırdım artık nasıl geçecek bilmiyorum

1 Beğeni

Bende bugün başladım bu damlaya günde 3 kez 6 saate bir 8 damla olarak başladım ama çevremde kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar ve çok faydasını gördüklerini söylüyorlar

Bnim bebem cok gazli olduğu için bunu kullandim cokta memnun hatta kabız oldu bunu kullanınca baya bi kakasını yapti bn 8 9 damla veriyorum suan 4 aylik

ama oncesi 5 damlaydi sizde muhakkak faydasini göreceksiniz ben ve bebegim rahatladik cok şükür darısı başınıza :star_struck::partying_face::partying_face:

1 Beğeni

Bende bugün başladım inşallah faydasını görürüz siz kaç aylıksınız

1 Beğeni

İnşallah inşallah inanın cok yoruldum artık bebeğim ağladıkça içim parçalanıyo elimdende bişey gelmiyor doktorda sorun yok diyor ama, sürskli ağlıyor

1 Beğeni

Bu aradaa yemeklerinizde de kimyon kullanin

Biz 2 ay 3 günlüğüz siz

Biz 3 ay 1 günlük

1 Beğeni

Kolik bebekler de bu çok oluyor zaten benim bebeğimde öyle ağlıyor durmuyor sürekli olarak hep ıkınma halinde gaz uretiyorlar bir an önce inşallah atlariz sizlerde bizde

Genelde 3 ile 6 ay sürer diyorlar ama 3. Ay bittiği gün bitiyormis bazı bebeklerde inşallah öyle olur ya

Aynen sürekli cıgırıyor elim ayagım dolaşıyor aglayınca insan cok caresiz kalıyor gercekten cok zor gazını cıkarırkende aglıyor

1 Beğeni

İnşallah inşallah hiç azalmada olmuyor :disappointed:

1 Beğeni

Sorma ya gerçekten ben 1. Ayda artık bir köşede o ağlıyordu bir köşede ben ağlıyordum neden gazın çıkmıyor bitmiyor diye niye sana denk geldi diye ama artık alıştım yani geçici bir süre ama biraz zorlayıcı gecicek ama bizide bitirecek işte kendine de acıyorum ona da yazık

Bebekten bebeğe değişiyor işte bazı bebeklerde azalma oluyor bazılarında direk kesiliyor nasıl olucak artık bende anlamadim

Bende öyle o agladıkca bnde ağlıyorum tek gaz bizimi buldu diyorum şu iyi diyorlar hemen alıyorum ama yok fayda etmiyor nasıl geldi damla biz 2 defa kullandık ama hala aglıyor uyumuyor kimisini uyutuyormuş

1 Beğeni

Hiç bilmiyorum düzeleceği günü bekliyorum sabırsızlıkla millet 3.aya girerken azalır dedi doktor da öyle dedi ama yok ne azalma var ne bişey

1 Beğeni

Ya ben eczaneye sordum 1 hafta ile 10 gün içinde etkisini gösterir dedi ama saatlerini kaçırma düzenli kullan dedi şuan tam anlayamadık yeni başladığımız dan o yüzden daha tam etki etmedi yeni olduğundan bakalım bir kaç güne gosterir heralde

Belki 3. Ay bitince biter ya benim de tek ümidim o cubku bazı bebekler 1 yaşına bazıları 6 ay kadar sürüyormuş ama tek ümidim bitmesi 3. Ayda

Bak ben bunu da kullanıyorum gaz yağı bu ben bundan da etki gördüm trendyolda da var sitesinde de var sende al derim günde 3 defa kullanıyorsun bunuda karnına ayak altına ve beline saat yönünde sürüp masaj yapıyorsun ve güzel kokusu var bu bitkisel birşey ve gaz çıkarmasına yardımcı oluyor ve uykuya daldiriyor ağrılarını alıyor ben etki gordum burdaki annelere de önerdim tabiki de her bebeğe etki etmez ama denemekte fayda var ben Instagram’da görmüştüm sürekli önüme çıkıyordu dedim denicem herşeyi denedim bunuda denicem aldım ama etkisini gördüm ben bence denemek istersen sende al dene 1 tane istersen belki sana da faydası olur rahatlarsın biraz