Arkadaşlar bu damladan kullanan varmı bütün damlaları kullandım hiç faydasını görmedim masaj yagı aldım yine gecmiyor gazımız kolik bi bebeğim var şaşırdım artık nasıl geçecek bilmiyorum
Bende bugün başladım bu damlaya günde 3 kez 6 saate bir 8 damla olarak başladım ama çevremde kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar ve çok faydasını gördüklerini söylüyorlar
Bnim bebem cok gazli olduğu için bunu kullandim cokta memnun hatta kabız oldu bunu kullanınca baya bi kakasını yapti bn 8 9 damla veriyorum suan 4 aylik
ama oncesi 5 damlaydi sizde muhakkak faydasini göreceksiniz ben ve bebegim rahatladik cok şükür darısı başınıza
Bende bugün başladım inşallah faydasını görürüz siz kaç aylıksınız
İnşallah inşallah inanın cok yoruldum artık bebeğim ağladıkça içim parçalanıyo elimdende bişey gelmiyor doktorda sorun yok diyor ama, sürskli ağlıyor
Bu aradaa yemeklerinizde de kimyon kullanin
Biz 2 ay 3 günlüğüz siz
Biz 3 ay 1 günlük
Kolik bebekler de bu çok oluyor zaten benim bebeğimde öyle ağlıyor durmuyor sürekli olarak hep ıkınma halinde gaz uretiyorlar bir an önce inşallah atlariz sizlerde bizde
Genelde 3 ile 6 ay sürer diyorlar ama 3. Ay bittiği gün bitiyormis bazı bebeklerde inşallah öyle olur ya
Aynen sürekli cıgırıyor elim ayagım dolaşıyor aglayınca insan cok caresiz kalıyor gercekten cok zor gazını cıkarırkende aglıyor
İnşallah inşallah hiç azalmada olmuyor
Sorma ya gerçekten ben 1. Ayda artık bir köşede o ağlıyordu bir köşede ben ağlıyordum neden gazın çıkmıyor bitmiyor diye niye sana denk geldi diye ama artık alıştım yani geçici bir süre ama biraz zorlayıcı gecicek ama bizide bitirecek işte kendine de acıyorum ona da yazık
Bebekten bebeğe değişiyor işte bazı bebeklerde azalma oluyor bazılarında direk kesiliyor nasıl olucak artık bende anlamadim
Bende öyle o agladıkca bnde ağlıyorum tek gaz bizimi buldu diyorum şu iyi diyorlar hemen alıyorum ama yok fayda etmiyor nasıl geldi damla biz 2 defa kullandık ama hala aglıyor uyumuyor kimisini uyutuyormuş
Hiç bilmiyorum düzeleceği günü bekliyorum sabırsızlıkla millet 3.aya girerken azalır dedi doktor da öyle dedi ama yok ne azalma var ne bişey
Ya ben eczaneye sordum 1 hafta ile 10 gün içinde etkisini gösterir dedi ama saatlerini kaçırma düzenli kullan dedi şuan tam anlayamadık yeni başladığımız dan o yüzden daha tam etki etmedi yeni olduğundan bakalım bir kaç güne gosterir heralde
Belki 3. Ay bitince biter ya benim de tek ümidim o cubku bazı bebekler 1 yaşına bazıları 6 ay kadar sürüyormuş ama tek ümidim bitmesi 3. Ayda
Bak ben bunu da kullanıyorum gaz yağı bu ben bundan da etki gördüm trendyolda da var sitesinde de var sende al derim günde 3 defa kullanıyorsun bunuda karnına ayak altına ve beline saat yönünde sürüp masaj yapıyorsun ve güzel kokusu var bu bitkisel birşey ve gaz çıkarmasına yardımcı oluyor ve uykuya daldiriyor ağrılarını alıyor ben etki gordum burdaki annelere de önerdim tabiki de her bebeğe etki etmez ama denemekte fayda var ben Instagram’da görmüştüm sürekli önüme çıkıyordu dedim denicem herşeyi denedim bunuda denicem aldım ama etkisini gördüm ben bence denemek istersen sende al dene 1 tane istersen belki sana da faydası olur rahatlarsın biraz