Gaz damlası

Kızlar bebeğim için biogaia damlanın muadili olan bigaia damlayı aldık. Az önce 1 damla verdik kaç damla verilmeli. Ve verildikten sonra ne yapıyorsunuz. Etkisini görürüm umarım ya

Günlük 5 damla öğlen veriyordum ben. Sorun gazsa, bu damladan çok beklentiniz olmasın, bu probiyotik. Bağırsak hareketlerini düzenlemeye yardımcı.

1 Beğeni

Günlük 5 damla çok değilmi yenidoğan için

Kullanım şekli bu şekilde, doktorumuza da sordum. 1 aylık olduk biz yeni. Geçen hafta kullanmaya başladık.

1 Beğeni

Günlük 5 damla ama ben hic etkisini görmedim. Hatta burda bir cok arkadaş da öyle söylemişti. Nurse markası cok iyi canım

1 Beğeni

Ben metsil kullandım çok iyi geliyordu benim bebeğime.

1 Beğeni

5 damlayı birden mi vernek lazım yoksa gün içine bölsek olurmu. Çünkü bebeğim aşırı gazlı değildi. İyi geliyor gibi sanki ama takip edeceğim bi kaç gün daha

Doktorum da biogai veya maflor kullanmamı söyledi daha önce de birçok kişiden biogaia’nın iyi olduğunu duydum. Fakat eczaneye gittiğimde bu ilacın raflardan kaldırıldığını söyledi içinde var olan madde ile ilgili bir problem varmış. Onun yerine maflor aldım. Onun da tam olarak etki ettiğini söyleyemem ben farklı çözüm yolları denedim onlar iyi geldi

5 damla birden vermen gerekiyot canım malesed cok etki etmiyor az verince. Benim biogilayı gunde 5 5 verdigim oluyordu

Çok olurda sıkıntı yaşarım diye korkuyorum