Bebeğim 26 günlük çok gazlı bir bebek. Doktorumuz mestil gaz damlası verdi ama hiç bir işe yaramıyor. Çevremdeki herkes rezene kimyon yada anason ver diyorlar emin olamıyorum. Ben içiyorum ama benim icmemle bir fark olmuyor. Bebeginerverio sonuç alanlar var mı?
Ben veriyorum. Mesela papatya çayı veriyorum çok huzursuz olduğu zamanlarda rahatlatıyo sakinleşincede güzelce uyuyo
Ben üçünü aynı bardakta demleyip içtim.cok çok işe yaradı.3 aylık oldu . Şimdi çok şükür gazını kendisi rahat çıkarıyor. Bıraktım içmiyorum
1 tatlı kaşığı anason
1 tatlı kaşığı rezene
Yarım çay kaşığı kimyon
1 su bardağı sıcak suda yarım saat demleyip süzüp içtim
Bebeğine veriyor musun peki. Yoksa sadece sen mi içiyorsun
Ben vermedim birçok doktor da önermiyor. Osman Gönülal’ı takip ediyorum en çok sorulan soru buydu. Ve zaten gaz 3. Haftadan sonra başlıyor genelde sürekli masaj yapın ayaklarını sıcak tutun ve bisiklet hareketi yaptırın. Sıcak kemer vs koyuyolar göbeğe bence o da işe yarar
Anason oğluma alerji yaptı çok fazla verme mamasın önce 1 damla kat alerji yapmıyorsa günde 2 damla katabilirsn ama onlarda çare olmuyor nurse harvey’s damlayı önere bilirim o bizde çok işe yaradı birde mama veriyorsan ona dikkat et
Nekadar verıyosun papatya cayını ben bır cay kasıgı vermıstm ama fayda etmedı hıc