Gaz kemeri kullanan

Arkadaslar 28 gunluguz bebelac kullaniyorum sanirim o gaz ve kabiz yapiyor gaz kemeri kullanan varni e bebekde satiliyor nasil faydasi varni

Ben aldım fayda görmedim onunalacagınıza karnını ayaklarını hep sıcak tutun ve ütü ile bezi sıcak yapıp karnına koyup bile rahatlatabilirsiniz

Alan arkadaslarim var fayda görmediler, iyiki almamisim dediğim bi ürün. Oğlum(3 aylık) gazlı ve kolik bebek, doktorun verdiği probiyotikler gaz damlaları vs hc biri fayda etmedi. Tek faydayı hakiki zeytinyağı ile karnına sırtına ayak altına masaj yaparak sonrasında bir havlu veya bez ile guzelce sarmakta buldum. 2.kez anne olusum ilk çocuğum gazliydi ama asla bu kadar değildi, 3 aydan sonra geciyor suan tam gecmedi ama azaldi. Mama veriyorsaniz yarim veya bir cay kasigi zeytinyagini icirebilirsiniz mama verdigim dönemde oldu o sira ya mamasina kattim ya direkt verdim oda kolaylik sagladi

Çok çabuk soğur diye düşündüm küçük bebek su torbasindan aldım kılıflı. Onu yine çok kaynar olmayan suyla ve yine sararak ayaklarina koydum öyle gezdirdim ayakta bile. Yatarken de düzenli şekilde yer değiştirme yaptım. Özellikle masajdan sonra yaptım faydası oldu.