Gaz, problemi

Merhaba arkadaşlar benim 45 günlük bebeğim var cok gazlı bi bebek sürekli ağlıyoruz sürekli hiç susmadan masaj yapıyorum damla aldım herseyi deniyorum ama yok sürekli ağlıyor o kadar yoruldum ki uyku nedir bilmez oldum varmı böyle sorun yaşayan cözümü nasıl buldunuz nasıl gececek gercekten cok kötü durumdayım artık

Her bebek gazlidir canim bazılarinda daha fazla olabiliyor zor bir süreç iki tane kolik çocuk büyüttüm şimdi 3. Büyütüyorum çok şükür bu abisi ablası kadar sorun çıkarmıyor yediklerine dikkat et emziriyorsan bazı bebekler alerjik olabiliyor karnına sırtına ayaklarının altına lavanta yağı çörek otu yağı masaj yaparak surebilirsin. Birde karnını ovala sıcak tut corabsiz asla bırakma gazıni çıkartmadan yatırma üstten kendinde rezene kimyon çayı iç ben kimyonu suya koyup da içiyorum

Ben kendi yaptıklarımı anlatayım doktorumuzun önerisi ile,
-Kesinlikle gaz yapan hiçbirşey yemedim internetten araştırdım neler gaz yapıyor onları beslenme listemden çıkardım bu çok etkili
-bebeğimin ayağını sürekli sıcak tuttum çorap giydirdim
-bebeğimin karnına ılık havlu koydum günde 5-6 kez
-her emzirme öncesi ilk önce karın kenarlarından toplayarak i I Love yoU masajı yaptım biraz sertçe korkmadan
-emzirirken memeyi tam kavramasına dikkat ettim çok sesli emerse bil ki hava yutuyordur, emzirme sırasında ilk 6-7. Dakikada bebeğin üst gazını sırtını pışpışlayarak çıkardım geri emzirmeye devam ettim bu kusmasına da çok iyi geldi sonra memede uyuyakalıyodu zaten
-(doktor önerisi ile) günde 4 kez 0.5ML yani 15 damla metsil verdim doktorumuz yan etkisinin olmadığını söyledi
-prebiyotik damla vermedim bizde daha çok gaz yaptı
-kimyonlu çay içtim günde 2 fincan bebeğe gaz olmasın diye

1 Beğeni