Kizlar sağlık ocağınin verdiği monovit d3 gaz mi yapıyor çok duydum gaz yapar diye suzin önereceğiniz başka d vitamini var mi
D3 vitamininin gaz yaptığını duymadım.
Bilenler varsa yazacaktır
Bn çok duydum hatta hiç gazı olmayan bebeklerde gaz yapmış ne kadr dogru bilmiyorum umarım biri aydınlatacak bu konuda beni
Demaks D3 vit kullanıyoruz biz
İşe yarıyor mu ve ne zmndan beridir kullanıyorsunuz bnm bebeğim 2aylik onada olur mu
20 günlüğünden veriyorduk biz.
Güneşe çıkarırsan daha güzel vitamin alır
Aslında bnde öyle düşünüyorum ztn bebegim kolik bide o gaz yapıyorsa daha kötü olur diye düşünüyorum ne kadar doğru acaba çok korkuyorum
Ben Ocean kullanıyorum herhangi gaz sorunumuz olmadı içerik olarakta temiz olduğunu öğrenmiştim ama monovitin içeriğinin temiz olmadığını ve gaz yaptığını bir çok anneden hatta kız kardeşimden bile duymuştum hiç kullanmadan oceana başlattım
Güneşe çıkarsanız bile vit D 1 yaşına kadar kullanmalı olduğunu söylüyor doktorlar.15 ci gününden itibaren kullanmağa başladık.Önce başka bir vit kullanıyorduk sonra kabız falan yaptı diye değiştirdik.7/8 aydır Demaks kullanıyoruz,içeriği en temiz olanlardan biri
Bu kullandığınız vit fotoğraflarınida atar mısıniz size zahmet
Ya ben şimdi hatırladım,kusura bakmayın ,benimde bebeğimin gazı çoktu ,doktor d vitaminini daha verme demişti güneşe çıkar d vitamininden eksik olmasın bu şekilde demişti,gazı bitdikden sonra d vitaminini vermeye başlamıştık
Tammdr çok teşekkür ederim
Estağfurullah ne kusuru daha Yeni yeni gaz problemi ortadan kalkmaya baslamisken yeniden başa donmek istemiyorum
Gaz icin 5 ml surup verebilirsin
Dün bize dr yaygin kullanılan ilac o dedi. Yaptığını duymadim dedi.
Doz aşımı yaptığında kusma mide bulantısı ishal, ishale bağlı gaz yapabilir ama normal dozda verdiğin zaman çok nadir bu ihtimaller ilaç içinden çıkan prospektüs bilgisini okuyabilirsiniz detaylı bilgi için