Gaz yapmayan mamalar

Gaz yapmayan böyle memnun kaldığınız var mı doktor önerisi ile aldığınız

1 Beğeni

Ben Aptamil,Hipp ve SMA markalarını kullandım en memnun kaldığım SMA oldu bebekten bebeğe değişir tabiki de ama Hipp benim bebeğimde kabızlık yaptı Aptamil ve SMA da sıkıntı yaşamadım uittiğim doktora sormuştum kendiside Sma yı kullanmış tavsiye ettiğini söyledi.:four_leaf_clover:

Sma mamasi kullaniyorum ben o gaz yapmadi hic

Golden goot keçi sütlü olanda hiç gaz yapmadı bize

Bunu çok duydum aynen

Hangisi optiyomu

Bende Aptamil kullanıyorum Bebelac denedim oda gaz yaptı başka değiştirmedim aptamile döndük tekrar

Hipp ve sma Optiprodan memnun kaldık. Diğerleri gaz yaptı baby goat mafetti bebemi :pensive: sma Optiproyla devam ediyoruz 5 Aydır

Sma doktor önerdi bizede denemedim korkar oldum gazı artcwk diye

Smq optipro kullaniyorum 6 aydır hic gaz sorunu yaşamadım.gazli bir bebekse sma comfort da tercih edebilirsiniz optipro ya göre sindirimi daha kolay

Bebelac tadı da guzel seviyor bebişler genelde

Oda gaz yaptı bizi canim

Optipro önermişti özeldeki bize evet gazı var arttı bu ay hepten acı çekiyor yavrum

Sma confort kullanıyorum gaz yapmıyor tuvalet konusun da rahat etmiştim ben

Anladım canım teşekkür ederim

1 Beğeni

Evet canım

Aptamil conformil gazli bebekler için biz gaz sorunu cozulene kadar kullanmıştık. Simdi golden goat ile devam ediyoruz.

Golden nasıl iyi diyorlar

Benim bebegim cok gazliydi o donem golden goat bile cok gaz yaptı. Doktorumuzun önerisiyle aptamil conformil arti gaz şurubu kullandık. Gaz sorunumuz cozulunce golden goat mamaya gectim hala onu kullaniyorum, memnunum.

Anladım canım gözün aydın