Kızım 19 günlük sütüm olmadığı için mama veriyorum hipp organik combıotıc kullanıyorum ama çok fazla gaz yapıyor sürekli ayaklarını karnına çekip çığlık çığlığa ağlıyor mama önerisi olan var mı
Aptamil öneririm. cihicconun biberonu var 2 parçaya ayrilabiliyor onu killanmani tavsiye ederim biz onunla çözüm bulduk
Bende ilk kızımı sütün olmadığı için sadece mama ile besledim doktorumuzun önerisiyle Bebelac gold kullanmıştık bir sorun yaşamadık şimdi 14 günlük bebeğimede aynısını kullanıyorum
Evet oda aptamille eş değerde diye biliyorum oda güzel onunda kullaniyoruz arada
Sma optipro kullanıyoruz, tavsiye ederim gaz sorunu yaşamadık
Biberon da etki ediyordur, ben lansinoh natural wave biberonu kullanıyorum antikolik zaten oda, araştırıp aldım iyikide almışım çok memnunum, mama olarakta yine hipp 1 combiotic, bebeğim smayı sevmedi bebelacı da sevmedi, en son bunda karar kıldı 4 aydır kullanıyoruz
Mamayı aslında daha çok bebek kendi seçiyor ama benim bebeğim kolikti aşırı gazlıydı aptamil mama kullanıyordum mama+meme gidiyorduk aptamil genelde en çok gaz yapan bir mamaymış nişasta şeker oranı yükswk diye sma comforta geçtik mükemmel iyi geldi kıvamı bile su gibi hemen çözünüyor mama ve sindirimi kolay bir mama gazşı bebekler içinmiş birde relaktaz damla kullanarak destekledim 2sini damla tamamen laktaz enzimini parçalayıp çocuğun sindirimini kolaylaştırmak içindi ilaç değil yani
Dikkat ediyosunzdur bence ama hatırlatma baabında Mamayı biberonda karıştırırken aşağı yukarı yada başka aparatla degilde yuvarlak cizecek sekilde karıstırmakta önemli. Çalkalamayla karıştırılırsa ne versen köpükleşme olup iceceğin içine hava hapsoldugu icin ille gaz yapar. Eger sutun tamamen kesilmediyse; sıcak duşa gir kalıp sabunla gögüslerini bir güzel masajla her yönden itinayla ama sonra çıkınca eşine sırt masajı yaptır sıkıntı,üzüntü,asabiyetten uzak durup gündede 2lt su içersen birde e bebekten promalt kısa sürede foşkurur inşaallah
Sütüm 20 cc kadar çıkıyor onuda içmiyor kızım verdiğim gibi tükürüyor
Sma kesinlikle evet pahalı ama gaz yaşamadık hipp de çabuk acikiodu benimkiler Aptamil kabız sorunu yaşattı kizimada oglumada Bebelac Gold çok kötü kokuo ve erimio top top kalıo mamalar içinde
E negüzel hala tamamen kesilmemiş promalt kesin al ve ben kullanmadım bilmiyorum sadece birçok anneden duyduğum için emen bbege bile mama verince bir süre sonra sütü reddetmeye baslıyomus yada süt icse bile mama vermeyince adeta krize giriyomus mama yiyince rahatlıyomuş. İster istemez mamaların icinde bagımlılık yapan bir maddemi varda tüketmezse krize giriyo diye düsündürüyo bana. Bir arastırın isterseniz fikir benimki. Tez zamanda düzelirsiniz insaallah
Teşekkür ederim canım
Biz hipp kullaniyoruz halen 10 aydir bir sorun yasamadik bu biraz bebisle alakalı aslinda. Bir de en büyük olay bence biberon ilk aylarda bizde de oluyordu sonra dr. Browns aldik ve gaz olayi kalmadi. Biberon degisimi yapabilirsiniz
Aptamil prosyneo gaz yapmadi. Tabi bebekten bebege de farklılık gösterebilir