Gazlı bebek 2. Ayda daha fazla atak olur mu

Bebeğim kolik bebek olarak adlandırılırdi ve duyduğuma göre kolik bebeklerde 2 . Ay olduğu zaman ataklar çoğalır daha fazla olur dediler biz bugün 2 ay 1 günlük olduk ve sanki öyle ataklar fazla gibi biraz sakindik şimdi biraz çoğaldık doğru mu acaba ?

Malesef doğru canım bizimde öyle oldu 2 buçuk aylıktan sonra biraz azaldı ama halen geçmedi 3 ay 8günluk olduk bitmiş değil

1 Beğeni

Ya 1.5 aylık iken biraz azalmış rahatlamıştı 2. Aya girdik tekrardan başladı ve çoğaldı desem yeridir artık geçmesi için elimden gelen ne varsa yapıyorum ama bana mısın demiyor asla bitmiyot ne zaman bitecen hiç bilmiyorum bende o da çok yorulduk

Momy glis isimli bir damlaya başladim çok iyi geldi bebeğime gazını rahatlıkla çikariyor sende dene istersen herşeyden önce zamana ihtiyaç var Allah yardımcımız olsun

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim gerçekten gazlı bebek büyüten annelere Allah sabır versin zor çünkü sabır işi ve yorgunluk denemetik şeyler kalmadı

2 Beğeni

Malesef doğru biz çok çektik bizim kız biraz tuhaf hala 5. Ayına kadar zorlandık bu konuda

1 Beğeni

Yatırmaya başlamadan önce çörekotu yağı sürüyordum i love you masajı var onu yapıp pirtlattiriyodum bı de biz hacamat yaptırdık onunda faydası oldu biraz

1 Beğeni

Ne zaman doğum yaptınız bebeklerimiz aynı gün doğumlu sanırım
Benim bebeğimde gazlı surekli huzursuz ne güzel gülümsüyordu karın üstü etkinlikleri yapıyorduk keyfi kalmadı çocuğumun

Evet bazı bebekler 1 yaşına kadar bile devam edebiliyormus

1 Beğeni

Bende gazını falan çıkartıyorum ama sürekli üretiyor galiba cubku hep bir ıkınma halinde

1 Beğeni

Her beslenmeden önce ve sonra masaj yapmak size yardımcı olacaktir

1 Beğeni

Masaj yapıyorum ve yağlı masaj yapıyorum rahatlasın diye

1 Beğeni