Gazlı bebeklere ne yapıyorsunuz annele r? Ben metsil kullanıyorum ama yine de çocuğum rahatsız
Bizimki metsili beğenmedi bende devam etmedim kullanmaya. Şimdilik öğlen ve yatmadan karnına ve ayaklarına acı elma yağı sürüyorum ve rezene veriyorum arada (:
Ben kendi yaptıklarımı anlatayım doktorumuzun önerisi ile,
-Kesinlikle gaz yapan hiçbirşey yemedim internetten araştırdım neler gaz yapıyor onları beslenme listemden çıkardım bu çok etkili
-bebeğimin ayağını sürekli sıcak tuttum çorap giydirdim
-bebeğimin karnına ılık havlu koydum günde 5-6 kez
-her emzirme öncesi ilk önce karın kenarlarından toplayarak i I Love yoU masajı yaptım biraz sertçe korkmadan
-emzirirken memeyi tam kavramasına dikkat ettim çok sesli emerse bil ki hava yutuyordur, emzirme sırasında ilk 6-7. Dakikada bebeğin üst gazını sırtını pışpışlayarak çıkardım geri emzirmeye devam ettim bu kusmasına da çok iyi geldi sonra memede uyuyakalıyodu zaten
-(doktor önerisi ile) günde 4 kez 0.5ML yani 15 damla metsil verdim doktorumuz yan etkisinin olmadığını söyledi
-prebiyotik damla vermedim bizde daha çok gaz yaptı
-kimyonlu çay içtim günde 2 fincan bebeğe gaz olmasın diye
Teşekkür ederim
O bizde çok ile yaramadı probiyotikli damla aldık o çok işimize yaradı birde gazını rahat çıkarabilmesi için hergun rutın bebeğin vücudunu ılık suyun içinde tuttum . Suda daha iyi gaz çıkarılırmış
Benjm bebis cok gazli olduğu icjb sana anlatayım bacım emzirdikten sonra ust gazini cikar egerki tam çıkaramasan bu sefer alt gaz oluyo bir tane body utu ile ısıt bağırsaklarına gelecek sekilde bırak bebek yagi ile bagirsakkarinq masaj yap YouTube dan bakabilirsin rezene. Ve kimyon cayi ic oda cok iyi ayagini uzat bebisin karni ayagina gelsin sırtına pat pat yap yada yuz ustu uzat oyle çıkarıyor ve rahatlıyor rahatladigi için de öylece uyuyor yada benjm son zamanlarda yaotigim sey emzirdikten sonra kucagimda oturtup hemen gazını çıkarıyor
Nurse harves gaz damlasi kullanan var mi.brbegim gazli