Hanımlar merhaba. Kızım 5.5 aylık oldu ama gece uykuları haram oldu bana. 7-8 defa kalkıyoruz. İki gün önce doktorum Ge-Ce uyku damlasını önerdi hiçbir sıkıntı yaratmaz tamamen bitkisel dedi içeriğine baktığımda da öyle cidden. Kullanıp etkisini gören var mı?
Önerdiği damlanın adı ne acaba ge_ ce mi uyku damlasının adı ilk defa duydum
Evet evet tam olarak öyle Ge-Ce uyku damlası. Kimisi çok etki ediyor diyor kimiei hiç kullanmam ben bebeğime zarar verir diyor ama içerikte bitkisel tamamen. Ne yapacağımı şaşırdım
Oncelikle ben kullanmadım. Reklam olarak karşıma çıkıyor böyle damlalar ama bilmiyorum ya bence verilmemeli uykusuzluk zor evet ama. İleride bir sıkıntıya sebep olursa keşke uykusuz kalsaydım da vermeseydim demek var. Zaten bir sürü kimyasal alıyorlar bu ne ki denebilir bitkisel diye. Fakat ben de araştırdım biraz. Olumsuz yorum çok. İlk gece uykusunda biraz etki ediyormus ama gece uyanmalarina bir etkisi yok yine uyaniyor diye yazmışlar. Bir de daha çok agladiklarini. Bunu yaşayınca da damla sayısını artırmak yerine ben olsam hiç kullanmam yani uyumazsa uyumasin. Ağlayarak uyutmaya çalışmak daha katlanılmaz geliyor sonra bana göre. Yine de siz bilirsiniz. Neden uyuyamıyor, dalamiyor ben olsam sebeplerine odaklanirdim… 5.5 ay civarı bizim de öyleydi saat başı uyaniyordu. 6.ayi da öyle geçti şimdi 7 aylık gece gündüz uykuları sabitledi.
Onu bilmiyorum ben proNigt baby damlasını kullanmıştım uykusu düzene girince bıraktım şu anda ara ara bozuluyor tabi dişti hastalıktı derken
Bense işk defa duydum, bemim bebeğim de uyumuyor, uyku eğitimi alıyoruz. Almasak bile bu tür damla vs ben de kullanmazdım açıkçası. Bitkisel olabilir tabii ama daha çok küçükler. Lavanta spreyi duymuştum o da tamamen doğal ama 3 yaş altına önerilmediği belirtilmiş!!! Yani doğal içerikli bitkisel vs durumları da çok masum kılmıyor bence. 4. Ay uyku gerilemesini arlatmışsınız, uyanıklık uyku aralıklarjna vs dikkat edin, destekli uyuyorsa yavaş yavaş kesmeye çalışın bence
Lavanta deyince uyku için ben de bir şey önereyim. Petek üstüne kaynar suyu bir kasede koyarım 4- 5 damla lavanta yağı damlatirim. Önceden kendim için yastığıma suyla kendim hazırladığım spreyini sıkardim. Yıllardır uykuya geçişte yardımcım. Şimdi de böyle hem nemlendirici hem nefes açıcı olarak kullanıyorum. Gripken nane ve kekik yağlarını da kullanıyorum suyun içine. Papatya da Melisa da olur herhalde onları hiç almadım. Rahatlatma etkisi var ya bilirsiniz. Zaten uyku damlasının içinde de onlar varmis. Bir deneyin böyle belki de rahatlatır kokusu
Eğtim işe yarıyor mu peki
Kesinlikle, henüz desteksiz uykuya geçemedik. Ayakta sallamaya devam ve gece uyanmaları da az da osa devam ediyor ama hiççç uyuyamayarak başladık biz bu eğitime
Ayyy bizi de aydınlatın. Geceleri uyanıp duruyor. Fiyatlar da sordum da felaket
Eğtim nerden alıyorsunuz fiyat ne kadar
Gülnazik hanımdan alıyorum instagramda sayfası var. Detaylı bilgiyi kendisinden alabilirsiniz
Merhaba bende uyku eğitimi için biriyle görüştüm fakat bana gündüz uykusu olmadan uyku eğitimi veremeyeceğimizi söyledi siz nasıl ilerliyorsunuz acaba bebeginiz gündüz uyuyor mu
Öyle şey olur mu? Gündüz veya gece veya her ikisinde de uyku sorunu olduğu için zten başvuruyoruz. Gülnazik hanım önce uyku saatlerin düzenliyor. Kesinlikle ağlatma yok. Gündüz gecenin aynasıdır diyerek ilerliyor zaten. Her çocuk için ayrı bir program oluşturuyor gerekli tüm bilgileri detaylı bir şekilde aldıktan sonra