Kızlar 2 ay 7 günlük bebeğim var uyumadan tok emzirir gazını alır masajlar yapar öyle uyuturum ama gece saat başı kalkar ben napacam nasıl düzene girecek
Canım benim senin bebeğin daha çok küçük. Zaten o zamanlarda 2 saatte bir beslenmesi lazım en az. Midesi büyüdükçe açlıktan uyanma süresi de uzayacak. Gece boyunca uyumasını şu an beklemek senin için bebeğine karşı fazla bir beklentiye girmektir. Şahsen ben o zamanlarda bebeğim uyusa da beslemek için uyandırdim ya da rüya beslemesi yaptım. Daha uzun uykular için biraz daha zamanın var. Anne sütü ile besleniyor sanırım bebeğin sık uyandigina göre saat başı demişsin. Mama ile beslenen bebekler biraz daha uzun uyuyor sindirimi biraz anne sütüne göre zor olduğu için. Ha böyle diye gidip mama verme tabi hiç kullanmiyorsaniz. Anne sütü daha çabuk sindirilir ve bebeğinin midesi henüz küçük. Biraz daha sabırlı olmak gerekiyor. Daha uzun uykular da gelecek
Evet anne sütü ile besleniyor. Yok kızz niye mama vereyimne bilim yaa bakıyorum bebeğim bu kadar uyudu akşam uyudu sabah kalktı diyenler var acaba benim bebeğimde mi problem var diye düşündüm. Haklısın canım daha küçük . Allah razı olsun
Benim bebeğim de 2 bucuk aylık. 2 saatte uyanıyor geceleri. Ama bizimki gaz sancısından.
Olur da uyusun diye verirsin aman dedim söyleyeyim
Allah iyiliğini versin kız
- Aydan sesleniyorum biz hala uyumuyoruz ki senin bebeğin daha çok küçük akşam yatıp sabah kalkan bebeklere ben de imreniyorum ama problem onlarda mı bizim bebeler de mi tartışılır belki de bizimkiler normal
Benim bebeğimde 4 aylık saat başı kalkıyoruz 5den sonrada 20 dakikada bir kalkıyoruz 7de tamamen uyanıyoruz vala yalan yok bende imreniyorum 3 4 saat uyuyan bebeklere olsun bunlarda geçecek
Benim büyük oğlan 2 yaşına kadar gece yatmadı… anormal olanı normalleştirmek bizimki küçük oğlan uyanıyor ama 1 kere… net 03.30 beslenmesi var… en fazla 10 dk esneme yapar. Ama gündüz asla yatmıyor… Allah’ım dertlendim yine
Bizimki gece de bende gündüz de bir işimi yapamıyorum gece yatağına yatırıyorum 10 dakika da bir kalkıyor yanıma alınca kesintisiz uyuyor gündüz de öyle uyanıkken de dibimde sürekli sıcak çay sıcak yemek temiz bir uyku nedir unuttuk nasıl dertlenmeyelim @Elif53