Gece Bebek beslenmesi

Arkadaşlar 2 aylık bebeğim var kendisi gece 3-4 saatte bir uyanıyor geceleri kaç saatte bir emzirmeliyim uyandırıp emzirmeli miyim yoksa kendi uyandığında beslenmesi yeterli mi

1 Beğeni

50 günden sonra uyandığında besleyin demişti doktorumuz.

benimki 6-7 saat uyuyor uyanmadan çok değil mi​:face_holding_back_tears:

Uc saate bir uyandirin diyor internette benimki kendi uyaniyor zaten uc saat ya olmadan ya olmus oluyor siz garantici olun uc saate bir uyandirin

Benim kiz 2 ayindan itibaren en fazla gece 4 5 e kadar araliksiz uyuyor gelisimi iyi oldugu icin doktor kendi aciktiginda aglar uyanir sen dokunma uyumayada ihtiyaci var uyuyarakta buyuyor demisti ama ben gene icim rahat etmiyor 11 bucuk 12 gibi gece beslemesi yapiyorum

Canım benimki iki buçuk aylık mesela geceleri hafif mırıldansa bile gözleri kapalı bir şekilde Beşikten alıp emziriyorum yani en fazla araya iki saat giriyor çok girmesin ama daha bebeğin çok yeni

Uyandıkça emziriyorum geceleri zaten uyanmıyor çok şükür ama uyutmadan önce emzirip öyle uyutuyorum
Ben biraz eskilerin lafına daha çok güvenirim uyandıkça emzir kızım o zaten acıkınca uyanır dedi anneannem geçekten öyle uykusu bölününce daha huysuz ve huzursuz oluyor uykuya hemen geçemiyor

4 aylık bebeğim geceleri iki saate bir acikiyor yani parmak emiyor