Gece beslenmesi hakkındaa

Annelerim sizce gece beslenmesi ne zaman bırakılmalı . Benim bebeğim 6 aylık 2 saate bir kesin uyanıyor ben bunun alışkanlık olduğunu düşünüyorum saati geçmez 2 saat oldu mu uyanır . Uyanınca da cidden 15 20 dk emer ama bu beni çok yordu kessem mi ne yapsam sizce

1 Beğeni

Benım oglum kendı kesti 11 ayda gece kalkmamaya başladı ben gece yatmadan once 11 12 gıbı mama veriyorum sabaha kadar tutuyor onu

Ben 5,5 aylıkken kesmiştim, bir hafta alıştırma süreciniz olur ama sonra çok rahat edersiniz, kilo alımı iyiyse birakmanizda bir sorun yok.

Bende öyle 6 . Ay gibi gece beslenmelerini azaltmıştım ama şöyle akşam yemek veriyorsam saat 6 suları minik kavanozlara da meyveli irmikli mama yaptım 8 gibi de onu verdim 9 da da sütünü içeriğini uyuturdum beslenme düzenimiz nasıl bilmiyorum ama çyle takviye kendiniz mamalar yapıp verebilirsiniz uyuması açısından daha tok olur belki ondan uyanıyordur

Kilo alımı iyi siz nasıl bıraktınız geceleri uyanınca neler yaptınız bence bırakmak istiyorum

Hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba tok tutan mama varmıdır bende kullansam

nasıl alıştırdınız su mu verdınız acaba oğlum mama içmeden uyumak istemıyor ama mama içince geri uyuyor hiç vermemem mi lazım acaba ağlasada

1 Beğeni

Hiç birşey vermedim zaten alışkanlık olmuştu uyanması aç olduğunu düşünmüyordum, kucagima alıp pışpış yaparak uykuya dönmesini sağladım dediğim gibi sadece 1 hafta bende zorladı, en son mamayı gece 12 de veriyordum o aylarda sabah 6 da uyanıyordu

Hıpp kullanıyorum ben

1 Beğeni