Hanımlar merhaba. Kızım 1 yaşında fakat geceleri emmek için çok sık uyanmaya başladı 10 gündür ve haliyle ben çok yorulmaya başladım. Emmiyorda ağzına alıp öylece uykuya dalmak istiyor. Gece beslenmesini nasıl yapmalıyım biraz kesmeli miyim ?
Bizde 16 aylik olacağız bizdede ayni durumlar. Normal şartlarda gece beslenmesine hic gerek yok eğer başarabilirim diyorsanız kesin
biz beceremedik pes ettik
karar verdim ilerleyen aylarda her ikisini birden kesmeye o yüzden askıya aldık gece beslenmeye devam![]()
Bizimkde oyle coknzor ya emzik niyetine emiyorlar bizim dişte gelecek gelemiyor kemiriyor adeta memeyi
Bizdede aynı durum var gece çok sık uyanıyor hep dişe bağlıyorm ama diş değil 2 aydır yarım saatte bi kalkıp emmek istiyo doyurup uyutuyorm ama emzik niyetine kullanıyorlar bizi gece beslenmesini kesmemi eşim istemiyor meme yede çok düşkün kızım nasıl yapıcam bilmiyorm bnde
Biz de aynı durumdayız saat başı uyanıyor. Dün gece defalarca uyanınca ben de inat ettğm emzirmedim. Önce epey bi ağladı, ama uyutuyorum kıçucağımda uyusa bile uyusun ben de uyuyayım diye uğraşıyorum öyle bile uyandı ağlamaya devam etti. Ben de diş jeli sürdüm sonra da koluma yatırıp ayakta dolaşarak uyutmaya çalıştım. Başta yine ağladı ama sonra sustu ve hemen uyudu. O uykudan sonra da uzun süre uyanmadı çok şükür. O yüzden demek ki diştenmiş diye düşündüm ben, bu gece azıcık diş jeli sürüp öyle uyutmayı deneyeceğim yine de uyanırsa demek ki dişten değil
Kaç aylık sizinki
Aynen bizjmxe üst azı dişi uzun zMandir şişti çok minik delinmis
Jel hangisini kullaniyorsunuz bende çok ağlarsa ağrı kesici veriyorum o gün daha rahat uyuyor ağrısı olduğu için sık kalkiytorlar bence aliskanlikla alakası yoktur yani o kadar sık kalkmaz heralde aliskanliktankim tatlı uykudan kalkmak isterki ağrısı olan insan uyuyamaz
14,5 aylık 2 aydır bizimde bu şekilde o kadar çok uyanıyorki inanamıyorum artık , bazen 10 dk sonra kalkıyo emmek istiyo
Gece beslenmeyi kesmek için enerji bulamıyorum kendimede bşr türlü yoksa çoktaan yapardım![]()
![]()
Nurse harveys’in Dentigel yazıyor üzerinde. Onu sürüyorum böyle uyumadığı zamanlar. Evet büyük ihtimalle dişten dolayıdır, ama ben bakınca yeni çıkacak diş de göremiyorum o yüzden emin de olamıyorum bir türlü
Aynı şekilde bende de o enerji yok bu ara hiç ![]()
11 aylık
Bizde 1yaşındayzı gece beslenmesini kesmek istiyorum ama gün içinde mama içmiyor emme de yok sadece ek gıda bi geceleri içiyor mama uykuda içire biliyorum napıcam gece beslemesini kesmwlimiyim sizce
bizim yeni bı tane cikiyo seninkinin azilar şişmiş![]()
emsik almadı mı seninki ben gece aktif emmediginde emziği verip yatırıyorum bu ara dişten pek uyumuyo
Tmm teşekkür ederim bizimki diş hemde hasta şimdi doktordan geldim
Emziği iki aydır emmiyor yine böyle hastayken birakmisti azilar şiş tekide minik delinmis bude hasta sabaha kadar anam ağlattı doktordan geldim simdi
Dış zaten hemen çıkmıyor üç aydır azilar şiş belirtiler devam daha yeni minik delindi birisi salyasi akıyor üç aydir
Benim kızımda başta mama ve anne sütü alıyordu 5 aylıkken mama içmeyi bıraktı kendi kendine. Sadece emzirerek devam ettik doktora sormuştum hatta emmeyi de bırakırsa e bu çocuk mamada içmiyor ne yapacağız demiştim oda bana bu durumda sadece ek gıda yiyecek dedi hiç bi problem yok dedi. Eğer bebeğinizin kilosuda iyise kaç aylık olduğuna bağlı olarak bırakabilir gece beslenmesini bir süre sonra uyku kalitelerini düşürüyor gece beslenmek hem bizim için (uykusuzluk) hem bebekler için hemde dişleri için sağlıklı değil ![]()
Çok geçmiş olsun ![]()
![]()
Çok sağolun![]()