Gece beslenmesi

Arkadaslar gece beslenmesi ne zaman kesilir 7 ay 3 hafta 22 günlük bebegim var 8 bck yatyor mama icip gece 12.20 de veryorum birde 4.20 de veryordum uyanamyorm bzn zor olyor uyuyo diye gece 4 de olani vermiyordum acikirmi szce bugun erken uyandi braz ackyormu anlayamdm vicdan yptm bu seferde sizce erken mi kesmek icin

Bizde tam 7 aylık olduk ben emziriyorum saat 8 buçukta gece uykusuna geçiyor. Gece 1 de uyanıyor emziriyorum bide 5 gibi uyanıyor emziriyorum sonra sabah 7 de kalkıyor acıktıgi için uyanıyor bence verin zaten acıkmasa uyanmaz uyumaya devam eder aç kalmasın bebeler

Kendisi uyanmiyorsa vermenize gerek yok gelisimi normalse 7. Aydan sonra gece beslenmesine gerek yok

Ben vermiyorum genelde dönmeye çalıştığı için uyaniyor hemen geri uyutuyorum sabah 7 de veriyorum tekrardan uyuyor

Gece 1 kdar uyanmiyormu bende 12.20 gibi veriyorum tekrar da mama sonrasnda kseyim dedm ama her gunu farkli oluyor donuyor flan acaba acikiyor mu diyorm yda uyanms olyor versem mi diyorm kararsz kalyorm

Sizde mamami veriyorsunuz gece beslenmeniz nasil 7 de kendmi uyanip veryorsnz peki tekrar neden uyutyorsunyz

Biz4aylık olduk gece sürekli yemeye kalkıyor önceden böyle değildi . Doymadığı için mi acaba uyanmıyor ellerini ağzına götürüyor bnde veriyorum bir haftadır böyle yarım saat kesintisiz uyumadım neredeyae

Gece beslenme yapmıyorum. Aksam 21.30 da yiyip uykuya geçiyoruz. Gece 1 2 kere kalkıyor dönmeye çalıştığı için onda da geri sallıyorum. Sabah 07.00 da acıktığı için uyanıyor. Karnını doyurup geri uykuya geçiyor.

Mamayı verdiğinizde alıyorsa acıkmıştr. Almazsa zaten toktur. Bence gece beslenmesini direk siz kesmeyin bebek kendisi zamanla ayarlıyor. Ben uyku olsun emzirme olsun hiç kısmadım ne zaman isterse o zaman veriyorum bı kaç kez vermeyim geri uyusun dedim ağlama krizine giriyor o yüzden emziriyorum

Kac aylık sizin uyku saatleri nasil mama ve ek gida sorsam

8 ay 16 günlük sabah öğle aksam yemegi ve 2 ara öğünümüz var. Geceleri de dönmeye calisinca uykusu bölünüyor 2 3 kere kalkıyor tekrar uyutuyorum. 18.00’dan 22.00 a kadar uyutmuyorum mama yiyip gece uykusuna gecis yapıyoruz

Günde kac uyku yapiyor acaba

3 kere yapiyor

Sabah kacda kalkiyor uyku saatleri nasil

6 da uyanıyor karnını doyuruyorum tekrar uykuya geçiyor 9 9.30 gibi uyanıyor

Kac saat uyanik kaliyor. Ksura bakmayin boyle surekli soruyorum bnada fikir olyor bazi seyler

Sorabilirsin canım. 09.30 da uyandığında 12 ye kadqr uyanik kaliyor sonrq uykuya geçiyor 1 saat felan uyumuş oluyor

Gunde 3 uyku yapyor demstin gunduz nasil oluyor yani saat aralgi

Biz gündüz 4 uyku yapıyoruz akşam da 8 buçukta uykuya geçiyor ama bu iki gündür yatağında yatiramiyorum yanıma aldım öyle uyuyor diş sorunsalı çok yaşıyorum

Bizde 10 buçuk gibi uyanıyor emziriyorum ayağımda sallıyorum yoksa hemen dalmıyor uykuya