Kızlar gece emmesi ne zman kesilmeli,benim kız 1 yaşında en geç 9 gibi uyutuyorum ve sürekli uyanıp emmek istiyor ne zaman kesmeliyim gece emmesini.
Ya ben bu konuyu altı çocuğu olan eltime sordum gece emmesini nasıl bırakayım diye kadın bi saat bana güldü gece emmesini bırakacaksan tamamen bırak daha iyi o ne demek gece vermeyip gündüz mü verecen sadece dedi vallahi dalga geçti benle sonrada insanların içinde bnm böyle söylediğimi söyledi aslnda iyi bi kadın ama neden bu konuda bu kadar saçma gldü dalga geçti anlamadım neyse gece emmesini bizde tam bırakamadık ama azalttık bnm kıızm sallanarak uyuyo çok ağladığı zamanda sallıyorum ya da su veriyorum genelde pek gece su içmiyor ama vermiyorum ağlasa da susturmaya çalştım hep ilk başlarda kıyamıyordum ama mecburdum bir yaşından sonra gece emmesi sağlıklı değilmiş ben bide bu konuyu uzun uzun chatgbt ye anlattım güzel yol gösteriyor sizde bi sorun isterseniz
Eltin biraz İlkem yöntemler ile çocuk büyütüyor herhalde,6 çocuğu var ama gece emmesinden bir haber.milletin içinde de söyleyip dalga geçmesi de küçümsemeye çalışmış gibi aklı sıra
Bende sağlıksız olduğunu okudum diş çürüğü yapıyor diye.bir kaç kere vermemeye çalıştım ama çok çığlık çığlığa ağlıyor sanki etini cimdiriyorum öyle çığlıklar.teşekkür ederim bende chatgbt bir sorayım.
Öyle gerçekten eski lere göre hareket ediyor ama sonuçlarını görüyoruz da neyse
Rica ederım kolaylıklar diliyorum
Benim kızım emmeyi 7 aylıkken bıraktı sütüm de kesildi sonra . Şimdi ocakta yaşına girecek . 9 gibi yatıyor yarım saat uyuyup kalkıyor sonra 1 saat oturuyor yatırmadan 150 cc mama veriyorum uyanırsa da 60 falan veriyorum gece beslenmesi yapmıyoruz 9. Ayından beri böyle gidiyoruz . Bilmiyorum kesmek için belki su vermek öyle uyutmak veya gece mama vermek püre halinde meyvelerden yapmak ben öyle yapıyorum saat 8 suları ufak bir kavanoz yiyor tok tutuyordur belki ondan uyanmıyordur ama bilemiyorum bence çocuktan çocuğa çok değişkenlik gösteren bir konu.
Yani bir takip edin akşam yemeğinden sonra böyle muhallebi tarzında mama yapın ufak kavanoz kapla verin sonra 1 saat sonra falan emzirin yatırın gece kalktıkçada su verin uyanırsa öyle deneyin bir de
Bunu ben de 1 yaş kontrolümüzde doktora sordum. Gece sürekli uyanıyor etmeden uyumuyor dedim. Bu dönemde dişler geliyor normal bir durum dedi. Emzirmeyi kesme küçük daha dedi. Çok ağrısı olursa durmazsa calpol verebilirsin sadece dedi