Gece emzirmesi

17 aylığız ve iki haftadır geceleri emzirmiyorum ama son birkaç gündür saat beşte uyanıyor ve aşırı derecede ağlıyor bazen bir saat sakinleştiremiyorum. beş kırk beş ya da altı da emziriyorum artık napmm lazım. Yatış saati 8.30-9 arası

Erken yatırıyorsnz bnce saat 9.30 , 10 arası uyutmayı deneyin gündüz de saat 5 ten sonra uyutmayın uykusunu aldığı için erken uyanıyordur ya da erken yattığı için acıkıyor dur o yüzden kalkıyo olabilr

Bizde 18 aylık olacağız. Ogle yatıs saatı önemli. Aksam 9 da yatakta oluyorsa öğlen 3 ü geçirmeyecek şekilde uyutun mesla 2,5 uyanırsa öğlen dha mantıklı olur. 3ü gecerse gece uykusundan alır.

Gunduze doğru çok kalıyorsa ya süt yetmiyor karnı aç . Yada diş cıkartıyordur.

Uyku aralıklarına göre yatırıyorum aslında sabah sekizde kalkıyor birde öğlen uykusu ik buçukta kalkıyor akşam sekiz buçuk yatış tam uykuya geçmeside dokuzu buluyor

Sütümün zaten eskisi gibi doyurduğınu düşünmüyorum artık büyüdükçe yeterli gelmiyor gibi ama normal yemekde çok düşkün değil mama zaten kabul etmedi

1 Beğeni

İnek sutu deneyebılırsın artık alerjisi yoksa. Ben mamayı 15 aylıkta bıraktım. . Her gece ınek sutu veriyorum.

Olabilir aslında bizde biberon kullanmama var ama suluğuna koyabilirim.

1 Beğeni