Tmm cnm doğrudur bende tam bilmiyorum aslında banada öyle dediler
Nasıl ise yaradimi bebek nasıl bende baştan beri bilsem öyle veriridim bu aydan sonra azalır heralde 4 doğru gidiyoruz 3 ay 5 günlük kızlarimda 4 aylıkken geçmişti gaz sancısı
Bide ilacın ismi metsil demi
Tm cnm sağol bende diyorum baştan beri fazla ise yaramıyor demekki az veridigkden
Olabilir bende ilk bı kaç gün 3 damla olarak verdim ama doktora ve eczacıya sorunca 8 10 arası veriyorum
Artık büyüdüler tabi az gelir inşallah bırak evvel geçer gazlari
En gec6 ayda geçiyor az kaldı sabret
Bize de doktorumuz birinci aydan sonra artık geceleri bebek rahatsız olmadığı sürece gaz çıkarma altını açma demişti pişik olursa diye tereddüt ettiğimi söyledim en son bezini değiştirdiğinde pişik kremini çok kalın sür ya da vazelin sür bir şey olmaz o zaman tenine temas etmeyeceği için demişti öyle deneyin isterseniz
Ben molfixin pişik önleyici bezini kullaniyorm hiç pişik yapmadi tüm gece durur bizimkide nerdeyse 8 10 saat
İşte çiş değilde büyük tuvaleti bı yapıyor o sıkıntı
Cisi yine pişik yapmazda fazla büyük tüm tahriş eder bakteri üretir en iyisini yapıyorsun değiştirmekle
Aynen büyük tuvaleti zaten yoksa değiştirmezdim
Kakasını mutlaka değiştirmeye devam et pişik olmasın bencede. Karanlıkta değiştir hafif loş ışık olsun. Biyerden sonra düzeliyor merak etme. Benim bebeğimde yapardı değiştirdim sanırım 4-5ten sonra yapmamaya başladı.
Teşekkür ederim
4 ay dan sonrami