Arkadaşlar bebeğim ya gece yada sabah karsi yapıyor kakasını ve silerken uyanıyor iki saat uyumadigi oluyo gece ne yapacam şaştım bu aralar gündüzde uyumuyo ne oneririsiniz benim gibi gece iki üç defa bez değiştiren varmı birde uykuları çok azaldi atakmi uyku gerilemesi mi anlamadım gitti 3 ay 3 günlük uykuları bı haftadır sabah 6 da uyanır 8e kadar uyanık 8 de yatiyim yarın saat sonra yine uyanır böyle böyle hep yarım saat şeklinde ve daha sonra hiç uyumuyo
Sonbir haftadır gündüz toplamasan iki saat uyymuyordur gecede ona kadar ayakta
Bebekler ara ara uyumuyorlar ya, gündüz düzenli uyuyan bebeğim bazı günler gündüz hic uyumazdı. Ya da kısacık uyur kalkardi. Ama sonra yine düzenine dönüyordu.Şu an 8 aylık
Gece için de ben hiç değiştirmiyorum sadece Yenidoğan zamanı değiştirmiştim.
Tabi bilemiyorum cok fazla kaka mı yapıyor sizinki , benim bebiş uyanmaya yakın yapıyordu. Uyanınca temizliyordum.
Gece uykusuna yatirdigin andan sora sabaha kadar altini alma sadece emzir koy yerine
Evet üç dört defa yapıyor onuda gece ve sabah karşı yaliyor
Kaka yapsadami almayim
Bezini kontrol etme gece görünce kendi ic huzurumuz icin almadan duramiyoruz ama alma zaten gece almayi birakinca uyanmadan yapmamaya basliyo benimki ole oldu enazindan.uyaninca gunaydin diyorum ustunu degistirip damlalarini veriyorum bakiyorum basliyo yapmaya
Heee tmm,bide öyle deneyim
Bizimki emerken gece alttan gidiyor pırt pırt kaka bende işte duramıyorum temizleyip yatiritim diyorum sonra uyumuyo
41kere massallah…Millet o pirtpirtlari duymak icin neler ediyo massallah de oku bebeni nazar degmesin
İlaçla yapıyor malesef gazlı bebek
İlacı verdiğiniz saatten ne kadar sonra yapmaya başlıyor dikkat ederseniz belki ona göre de bir düzenleme yapabilirsiniz
Probiyotik veriyorsan öğlen ver ilaçları akşama bırakma. Bi dönem oluyor öyle ya mecburen temizliyorsun uykusu kaçıyor. Bizimki 7 buçuk aylik gece hiç değiştirmiyorum gündüz yapıyor kakasını
İlacı en geç sekizde veririm cocukda mesela dün ikide yaptı kakasini
Yok sadece metsil kullanıyorum şuan üç aylık zamanla düzelir heralde
Günde kaç kere veriyosun benim doktor 3 kere 10 damla dedi…bende sabah 8de oglen 16 da bide gece 12 de veriyorum
Çok degilmi cnm bana iki sefer aldım ikisinde de on damla dediler on damlayı gün icine bol desiker bende sabah üç öğlen üç akşam üç veriyirum
Zamanla düzelir canım merak etme
İnşallah
Özellikle sordum doktora ve eczacıya ikiside 8 10 damla verebilirsin her seferde dediler