Gece kalkıp asla uyumayan bebek!

Kafasına göre uyanıyor ağlamıyor yani kucaga alınca susuyor ama asla uyumuyor dalamıyor . En aon salladım yok yine uyumuyor kafayı yiycrm neden olur

Benim bebeğimde öyle günü günü tutmuyo bugün gece 4 de uyandı zor uyuttum ondan öncede saat başı uyandi artık neyse derdi bilmiyorum bir gün bakıyorum güzel uyuyor birhunde bakıyorum zırt birt uyaniuo bide gece kaka yapma huyu var 5 aylik

Uykuyla ilgili bi kitap okuyorum su aralar..
Geceyi bilmiyorum ama gunduz uykuya direniyorsa zorlamayın diyor.
Birde kitapta bilinen uyku eğitimlerinin bebek için ruhsal ve zihinsel zarar verdiğini soyluyor destekli uyku egitimi verilmesi gerektiğini soyluyor. O kısma henuz yeni geldim.
Siz desteksiz uyku egitimi veriyordunuz bir ara yanlıs hatırlamıyorsam bu onda kaygı guvensizlik olusturdugu icin bebekler uykuya direnirmis..

Konusana kadar anlayamiycaz galiba​:grinning_face:

234 sayfa, hayır suan hiçbir yontemi denemiyorum bu tarz eğitimlerin psikolojik anlamda hata yapılması durumunda geri dönüşü yok cunku. Anne bebek guvenli baglanmasını zedeler bebekte zihinsel duygusal travmaya yol acabilir o yüzden oncesinde bilgilenmek hata yapmamak adına bu kitabı aldım. Kitapta destekli uyku eğitiminden bahsediliyor. Desteksiz uyku eğitimlerinin her anlamda zararları genis kapsamda anlatılmış. Destekli uyku metodlarına yeni gectim, tabi yine kafama yatması lazım mantıklı bulmazsam en ufak kafamda soru işareti olursa yine uygulamam o ayrı.. Şuan bebeğim uyumuyor o yuzden elime kitabı alamadım bu gece..