Selam. Ya gündüz yatağında uyuyo kızım. Fakat gece ya koynumda ya da yanımda uyumak istiyor. Yerine yatınca uyanıyor
Ne yapmam gerek
Aynı durumdayız. 38 günlük bebeğim. Ne yaptımsa uyutamıyorum geceleri hep koynumda uyuyo. Yatağa alınca uyanıyor. Sanırım bu, şekilde devam edeceğiz. Çözümü bilen aydınlatsın bizleri
Bizde 34 günlük oldu bi tek ayağımda sallayarak uyutuyorum beşiğe koyunca uyanyor bi tek kanepede uyuyor napacam bende bilmiyorum
Uyku eğitimi bilen ve bize yardım edecek kimse yok mu
Uyku eğitimi işlemez canım bebisler bizi egitiyorlar atletini tsirtini beşiğine koy birde öyle dene
Bebek 40 ında öğrendiğini 40 yaşınada gelse unutmaz diye bi laf vardı sanırım ben doğduğundan beri hiç yanıma almadım uyku arasında ezerim diye korktum şuan 7 aylık bazen yanımda uyusun istiyorum ama kabul etmiyor beşiğinde yatmak istiyor. Emzirirken uyur azıcık kucağımda kalsın izliyim diyorum 5 dk sonra kıvranıyor yatağına koyunca rahatlıyor
Bizde 9 aylığız hala öyleyiz gece surekli yanımda uyumak istiyor emzirip yerine koyunca hemen uyanıyor 10 dakka sürmüyor mecburen beraber uyuyoruz
İşe yaramiyo şu saatte uyuturum bu saatte uyanır diyorum ama kendisi ne zaman isterse o zaman uyuyor uyumak istemiyo bı kıyamet kopuyo gündüz uykularını bile ayarlayamiyirum malesef
Doğal korunma yolu bizimkide öyle yerine koyuyorum yatmıyor yanıma alıyorum uyuyor
O kadr haklısın ki abla ne doktora ne ilaca nede başka bseye gerek var en dogalindan korunma yöntemi
Aynen öyle oluyor hemen uyanıyor alarmi var sanki
Bende 4 aylık reflü yatagiyla ayağımda sallıyorum uyuyor yanımda kalıyor yatağına koymadım daha hemen uyanıyor birincisi reflü yatağını nasıl bırakacağım ikincisi yatağına nasıl yatiracagim