Gece olunca asla uyumuyor

Bebeğim 22 günlük, gece olunca asla uyumuyor gazı var dıye masaj yapıyorum bişey cıkmıyor karnı tok altı temız yataga koydugum anda baslıyor ağlamaya. Sadece göğsümde uyumak ıstıyor​:face_holding_back_tears: bu da benı uykusuz aşırı yorgun yapıyor, yok mu bunun bir çözümü?:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Bizde 15-20 günlükken aynı problemi yaşadık. Ben hastaneye bile gittim. Doktor yüzde yüz gazı olduğu için uyumuyor dedi. Bize gaz damlası önerdi. Sonradan uyumaya başladık ama tabiki sizde doktorunuza danışarak kullanın. Gazları olduğu zaman neredeyse saatlerce uyumuyorlar. Gaz oranını azaltmak için de kimyonlu su öneririm​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hayırlı olsun bebeğiniz 22 gün çok erken bı zaman sizin kalp atisiniza alışkın olduğu için onu duydugunda ve sicakliginizini hissettiği için kucaginizda rahat uyuyor gazı 20 den sonra başlıyor doktora sorup damla yazdırın işe yarıyor masaj bazen pek etki etmiyor sürekli gaz üretiyorlar çünkü sağlıkla büyütün bebeğinizi :heart:

1 Beğeni

Ay cok teşekkür ederim kafamdakı sorular netleşti gazdan olup olmadığına emın degıldık, randevumuzda kesınlıklr dr ıle konuscam

Çok teşekkür ederim bu gaz damlası yenidoğan bebekler için sanırım, her bebekte fayda sağlıyor mı acaba

Marka farklılıkları oluyor illaki sizinkine uygun hangisi olur bilemem doktorunuz önerecektir biz metsil kullandık hala bazen veriyorum arada ama bitti çok şükur bizimki 7 ay 15 günlük şimdi 6. Aya kadar hergun verdim ben vermedigim gün durmuyordu mesela

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim doktoruma soracağım

1 Beğeni

Mrb kolik olabilir ilk üç ay gaz açısından zor geçiyor bende çok çektim gazdan 4 ay sürdü bizimki ama kolik değildi sürekli ikiniyordu sık sik kalkıyordu masaj yapıyordum gece uykusnd bile sürekli karnına masaj ypardim internetten bakabilirsiniz sinra öğrendik alerjisi varmış oda yapar dedi doktor eğer kolik bibebekse salanan besiklerden alın ancak sallaymaya rahatlar gece uynadikcaa sallarsin ama hamak tarzı olandan yada eski tip tavana kurulandan bide yediklerinize dikkat edin bulgur vesayre çok gaz yapıyor

1 Beğeni

Çok teşekkürler dıkkat edecegım​:downcast_face_with_sweat:

1 Beğeni

Hepsi geçici az daha sabır :smiling_face:iki buçuk aylık falan olsun uykuları daha düzenli olur şimdi sık sık emdiği için sizi uykusuz bırakır daha sonra üç saate bir emecegi için uykunuzu alirisniz

1 Beğeni