Gece uykusu ve emzirme

16 aylık olduk hala daha geceleri çok sık uyanıyor. Ve sürekli emmek istiyor. Gece emzirmesini nasıl kesicem kendimde de güç bulamıyorum ama çook yoruldum artık bazen emiyor yarım saat geçmiyor tekrar emme diye uyanıyor vermeyince de kriz yaşıyoruz.

1 Beğeni

20 buçuk aylık olduk hala durum aynı

Nasıl bir çözüm bulmak lazım

Yapmayın yaaa

Yenidoğan dönemindeyiz 4.5. Ayda rahatlarsın diyorlardı

Sen belki rahatlarsın benim kızım da 15 aylık şu an öyle gece beslenmesi içşn kalkması yok tabi diş dönemleri olıyor bazen 2 3 kalktığı oldu bu süreçte öyle gece beslenmesi neredeyse 6 7 aylıktan sonra pek olmadı bizde 8. Aya kadar emdi şimdi mama kullanıyor ama zor bir durum tabi ama her bebekte farklı baştan ben su verdim salladım yatırdım gayet iyi duyduğunu bilirdim mesela çünkğ ya son sütü bir tık fazla içirirdim ya da mama da da öyle mesela

1 Beğeni

Kendi kızım 15 aylık . Örnek vermek için diyim saat 6 da yemek yemeye otururuz 6 buçuğa kadar yavaş yavaş yediririm tabağındakini bitiririz neredeyse sonra saat 9 buçuk 9 suları mama veririm 180 cc bu en fazla öğünü eğer akşam yemeğini az gönülsüz yer be tabağı kalırsa öyle veirirm yoksa 150 gece uyanmasın pek olmaz 2 gündür uyanıyor o da sağ üstten azı patlatmış biraz onun sızlanması var sanırım ondan emzik falan tutuyorsa onu verin emzirmediğim için ben şu anda öyle yapıyorum yani arkadaşa da yanıt olarak yazdım ama uzun zamandır öyle geceleri kalkayım olmuyor ha bazen bu diş dönemlerinde canımızı okuyor bazen 2 saat uyku ile sabah ettiğimiz de oldu ama bir de çyle deneyin isterseniz ya da bir meyve püresi mama yedirin yatmadan falan

bizde yedi gibi akşam yiyoruz yemeği gece uykusuna sekiz buçuk dokuz arası geçiyor mama almadı hiç tek anne sütüyle ama bu ara ben bırakmayı düşündükçe daha da çok bana bağlandı gibi. Geçen kendi açti o şekilde emmeye başladı

1 Beğeni