Gece uykusu

Merhabalar kızım 10 aylık ve hala geceleri emmek için kalkıyor beni çok yoruyor her 2 saatte bir uyanıyor yeni doğan bebek gibi her şey dendim mama emzik kendi sütümü sağıp biberonda vermeyi çalıştım ama anlıyor illa ki meme emmecek birde son 1 aydır yanımda yatmak istiyor tekrar yatağına yatırdığımda çığlık atıyor anlıyor uykusu çok hafif hemen uyanıyor doktor gece emzirmeyi bırakman lazım dedi en az deliksiz 8 saat uyuması lazım dedi bende çok istiyorum bende dinlenmek istiyorum ama olmuyor meme vermezsem tekrar uyumaz ve krize girer sürekli ağlar.

Benim gibi bu durumları yaşayan anneler yardımcı olun çok yorucu oluyor artık komple memeyi bıraktırmayı düşünüyorum :sob:

1 Like

Benim kızm da 13 aylıkugece sürekli meme istiyor özellikleusabaha yakın yanımdan kaldırdığım anda uyanıyor yemek yemeyi de bıraktı aç kalıyor diye bende emziriyorum mecburen inşallah bigün bizde rahat uyuruz

1 Like

6.aydan selam bende aynı sorunu yaşıyorum bilen yardımcı olsun lutfen

1 Like

Çok zor ya Allah yardımcımız olsun

6 aylık gece emer normal da tam düzenli yemek yemeyi başlayınca bence gece kesmeye çalış 1 ay sonra falan yapabilirsen odaları ayır bebeğinle ben geç kaldım şimdi baş edemiyorum gidiyorum odamda yatıyorum 2 saat uyuyor ağlamaya başlıyor tekrar yatağına gitmek istemiyor bende yatağıma alıyorum gece boyunca emiyor açıktığından değil emzik gibi kullanıyor beni

1 Like

benim kızım da 1 yaşına kadar emdi sonra sütüm kesildi şuan 17 aylık ve gece hâlâ uyanıyor 2, 3 kere ve biberonla mama içmeden tekrar uyukuya damlıyor ben de çok yoruldum valla bir çare bulamadım hâlâ 40 sonra da ikinci bebis gelcez o zaman napicam hiç bilmiyorum