Kızlar selam bebeğim 16 haftalık gece uykusuna kendi yatağına yatırıyorum ilk uyanmadan sonra asla yatağına yatmak istemiyo derin uyusa bile yatağına koyar koymaz uyanıyo ben de yanıma alıp emzirerek uyutmaya başlamıştım ama artık çok zorlanıyorum yanımda yattığı için ben de rahat uyuyamıyorum yatağına nasıl alıştırabilirim var mı bu durumu yaşayan
Ayağında salla içi geçince yerine yatır ben öyle yapıyorum
Ayakta asla uyumuyo kucağımda pilates topunda zıplayarak uyutuyorum çok iyi dalıyo ama tam yatağa koyarken hiç uyumamış gibi bi anda gözlerini açıyo ![]()
Şimdi evet başlarda dalamaya bilir bende bir ara yanıma alma gibi denedim sonra böyle squat hareketi yaparken gibi yukarı aşağı hareketle uyuttum ama yapmıyor etmiyor dedikçe daha da o alıştığı düzene gidiyor ve başlarda öyle rezil uyuma şekillerimiz oldu ki
2 beşiği vardı kızımın oturma odasında yattık 3 ay neredeyse hem benim bel problemim oldu hem de küçük beşiği daha iyi geldi ona portatif bir şeydi zaten onda hafif sallardım diğer elimle de kaş arasını alnına böyle git gel yapardım . Bir ara 3. Aya doğru yani böyle parmaklarımı ileri geri yapardım göz hizasında onu sallarken öyle uyurdu yani şekilden şekile girdik 3 5 ay arası bir arkadaş burda sormuştum uyku arkadaşı önerdi onunla uyuduk az bir süre kundakta çıkana kadar ki kundakta çıkması da neredeyse 6 Ayı buldu tavsiyem deneyin yani özellikle sallayın ama başını okşayın bir yandan belki uyur sizin yemeninizi kullanıyorsanız bir kokunuz olan şeyi falan ya da böyle kaş ortası falan öyle bir yere konumlandırın yani öyle belki bir çözüm olabilir yoksa her bebek farklı size yazınca o süreçleri gülerek hatırladım 15 aylık kızım şu an 16 ya doğru geldik sayılır
Bizim başlarda bi sorunumuz yoktu yaklaşık 4. Haftadan itibaren uyku rutini oluşturdum yatağında uyuyodu sadece beslenmek için uyanıp sonra geri uyuyodu. 4. Ay atağı diyolar sanırım ondan dolayı çocuk bozuldu
kucağımda uyutuyorum ama yatağa koyduğumda ne yaparsam yapayım geri dalamıyor. Ben de mecbur yanımda yatarak emziriyorum öyle uyuyoruz ikimiz de
Kızınızı nasıl uyutuyorsunız şuan
Şu an sallıyorum öyle uyutuyorum ama mehter marşı ile uyuyor bu sefer de hamilelikte de çok dinlemiştim severim zil sesim de odur ama kızım iyiden iyiye durmayınca bir açtım açış o açış
Benimki de 10 aylık toplasan şimdiye kadar 4/5 defa yanımda yatırmadım ama 2 beşik değiştirdik fayda etmedi benimki de beşiğinde yatmıyor 2 defa denedim yer yatağı yaptım orda çok rahat uyuyor ama oda çok dökülüyor diye alıştırmak istemiyorum ama geçe 50 defa uyanmaktan perişan haldeyim bende ne yapacağımı bilmiyorum