Merhaba kızlar bebeğim 5 aylık oldu. 3 ayken gündüz uykuları bozuktu şimdi gece uykuları düzensiz oldu. 1 aydır canıma okuyor. Gece sürekli kalkıyor hemen dalmıyo ağlıyo ve kınıyo sürekli. Doğru düzgün uyuyamıyorum. Neyi var blmiyorum gazınıda çıkarıyo yine ıkınıyo. Kanına falan da baktırdım ultrasonda çekilde hiçbişeıi uok. Bunu yaşayan anneler varmı yada bçyle dönemden geçen anneler lütfen yardımcı olun
Benim bebeğim 4 aylık. Geceleri sürekli uyanma bizde de var. Emziriyorum, öpüp kokluyorum. Yatağına koyduğumda elini tutuyorum. Tekrar uykuya dalıyor. Bir müddet sonra tekrar uyanıyor. Aşamaları sürekli tekrarlıyoruz
Evet benimkide öyle çok uykusu var ama tekrar dalamıyo gazımı tutuyo anlamıyorum. Nzaman acaba düzene girerki
Bu gece de çok sık uyandı. Gazı vardı. Baya masaj uyguladım. Gazını çıkardıktan sonra rahatladı. Bu aralar çok yorgun olduğum için altını değiştirmeyi unutuyorum. Bu sebeple de gece uyanıyor
Sadece anne sütümü alıyor?
Hem mama hemde anne sütü alıyor
Mamayı gece yatmadan evel veriyormusun ben günde bi kere yatmadan evel veriyorum güzel uyuyor eğer mama vermeden uyutursam sürekli uyanıyor. Bizimde gündüz uykuları çok azaldı 10 dakika uyuyup uyanıyor hep
Sütüm az olduğu için gece 2 kere gündüzde 4 kere mama veriyorum . Ama yinede sık kalkıyor
Yarın 40 günlük oluyoruz uykuya dalamıyo benımkı ya delı gbı uykusu var bebegın gözleri kayboluyo ama aglıyo uyyamıyo delırcem ayagıma aldm sallıyorm sakınlessın dıye ama uykusuna dalamıyo karnı tok altı temız üstü temiz daha ne
Kuzum işte bu olay kolik belirtisi olablir. Şu saydıklarınun aynısı var bazen ağlama krizi tutuyo akşamları napsam susmuyo. Bakalm 3 hafta sonra 6 ylık olcak inşallah geçicekmi görcem
Evet zaten kolık bır bebek beyaz gürültüyle uyyo bazen o bıle uyutmuyo kafam beynım kalmadı sesten cıdden bıde kısık ses ıstemıyo kulagına zarar vercek dıye ödüm kopuyo artık gecelerı uzun uyumak ıstıyorum
Ben sadece gündüz ve gece uykusuna yatırırken uyuyana kadar açıyorum. Uyuduğunda kapatıyorum. Meme emdiği sürexe gece hep kalkıcak sanırım meme işi bitince biz anca uyuruz
Kızlar 3.5 aylık bebeğim var gündüz çok rahat uyurken gece neden uyumayacağım diye ağlar? Artık gecelerden korkuyorum.
Gündüz son uykusunu olabildiğince erken bitirin
Benim bebeğimde 4 aylık ve bu çözümü akşam saat 6 dam sonra uyutmuyorum gece daha rahat uyuması için
Peki etkisi oldu mu?
Akşam 6 hatta 3,5 aylıksa 4’den sonra uyumasın canım. Çok etkiler.
Dün gece sabaha karşı 4 de uyudu, normal de sabah uykusundan uyanınca 1 saat sonra uyurdu saat 2 oldu hala uyumuyor. Artık deliricem, sabrım tükendi
Evet etkisi oluyor tabiki gece sadece mamadan mamaya uyaniyor başka uyanmiyor bende dinlenebiliyorum en azından
Merhaba bebim bebeğim 2 aylık gece uyumuyor. Siz saat kaçta uyutuyorsunuz