Gece uykusuna geçişte mama vermeli miyim

Günaydın kızlar bebeğim 5ay11 günlük 4gun sonra ek gıdaya başliycaz ama sütümün yetmediğini hissediyorum bir kaç gündür gündüz değil ama gece uykusuna geçmeden mama vermeyi düşünüyorum bu zamana kadar anne sütü dışında bişey almadı ufak tadimlar hariç ne yapmalıyım mama versem hangi mama alayım cici bebe olur mu yoksa evde kendim mi yapayim ne kadar miktarda vereyim ay sonu Dr kontrol de var sorucam ama gitmden size sormak istedim

Mama derken aptamil vs verebilirsiniz uyumadan once 120-150 cc verip bakarsınız ne kadar içebiliyor ona gore ilerlersiniz. Cici bebe ile baslamanızı tavsiye etmem hazır bisküvilerde saglıksız yaglar katkı vs oluyor. Ek gıdaya basladıgınızda kendiniz evde bisküvi yapıp mamasına katarsanız daha iyi olur. Gece maması hiç yapmadım ben anne sütü veriyorum. Hem kabızlık olmasın diye hemde sindirim sistemleri henuz tam gelişmemiş oldugu için birde gece maması vererek yormak istemiyorum. Anne sütü veriyorum olmasaydı formül mama verirdim.

Bende hep anne sütü verdim hiç mama vermedim doğduğundan beri ama 2-3 gündür sanki sütüm azalmis gibi 30-45 dk emdiği oluyor ama hep emmek istiyor ve uyumuyor