Gece yatmadan önce ne yediriyorsunz

Kızım 8 aylık ekgıda anne sütü ve mama alıyo mamayıda 120 ml içiyo 8 aylık bi bebek 120 ml Le zaten doymaz ama yemiyor biberonla tutmuyo kaşıkla veriyorm O yüzden mamayı kesmek istiyorm genelde gece yatmadan önce mama veriyorm onun yerine gece tok tutacak ne verebilirim

Kaşık maması yedirebilirsiniz.

8 ay 22 günlük bir ay öncesine kadar gece yatırmadan muhallebi tarzı şeyler veriyordum ama yemiyo artık sadece emiyor akşam 7 gibi falan yediğim yemeklerden tuzsuz şekilde veriyorum başka bişey yemiyo

Gece acıkmıyor mu benim kızım yedirip uyutmama rağmen gece beni bırakmıyor sürekli emmek istiyo o yüzden çok yoruluyorum

Diş çıkarma döneminde çok fazla emmek istedi bizimki de. Ama diş çıkıp da büyümeye başlayınca hem yedirdigim mamayla tok durdu mesela 4 saatte emzirdim gece. Zaten neredeyse 2 defadan sonra sabah olup uyanıyor erkenciyiz​:smiling_face_with_tear:

Uyumadan once muhallebi verebilirsiniz. Benim bebegim gece saat bası veya iki saatte bir uyanıyor. Dr sormustum acıktıgı için uyanıyor olabilir dedi. Muhallebi yapmamı onerdi. Birkac gun verdim ama gene uyanmaya devam etti. Bazı bebekler susadıgı içinde emmek istiyor veya guvende hissetmek için anneyle temas kurmak istiyor. Bazı bebekler memeye gerçekten cok duskun oluyor. Biz 11 aylık olduk hala aynıyız.

Bizde erkenciyiz en geç 7 de ayakta saat 9 gibi kaşık Maması yapıpp verdim yarım saat sonra uyanıp yine emmek istedi

3 4 kere kalkıyor gece ama öyle ahım Şahım emmiyir iki çekip geri uyuyor

Bizimki beni emzik niyetine kullanıyor belli​:grinning_face_with_smiling_eyes:

Aynen 4. Aya kadar gece hiç uyanmazdi bı hastalandı Ogün bu gündür geceleri 3 4 kere kalkar oldu bazen emzik veriyorum eğer almazsa emziriyorum gündüzleri yemesi nasıl sizinkinin benimki bebekler için yapılan hiç bişey yemiyo

Bir günde neler veriyorsunuz benim bebeğimde on bir ayiik

Emiyor bnm oğlum ama artık anne sütü çok duyurusu olmadıği için bazen muzlu yoğurt veriyorum bazen kaşık mama o anki açlık durumuna göre değişiyor ama yoğurt kesin yediriyorum

kesinlikle muz çok tok tutuyor ve besleyici he ağır değil rahat uyuyor hem tok tutuyor hem vitaminli

Sabah ogle aksam uc ana ogun, uc ara ogun

Eskiden güzel yerdi ama bu 1 aydır ağız kitlemeyi öğrenmiş asla bişey yediremiyorum zorla yedirdiğim zaman da kusuyor artık sıcaktan mıdır dişten mi bilmiyorum