Geceleri uyumuyo iki aylık

Kızlar ya sizde nasıldı gündüz uyuyor gece uykusu yokk sabah beş gibi uyuyor benim gözümden uyku akiyo yetişemiyorum gün içinde yorgunluktan diğer çocuklarima

1 Beğeni

Gündüz olabildiğince uyutmamayı dene. Bizde 2 aylığız gündüz özellikle akşam 6dan sonra kesintisiz 2 3 saat uyursa gece uyumuyo. 11den sonra uyursa 2-5-8 gibi uyanıyo emmek için. Biz o şekilde alıştırdık 1 ay öncesine kadar bizimde sadece gündüz uyuyordu gece uykusu yoktu

Gündüzleri oyun aktiviteleri yaptır tummy time gibi 1 saat sonra yatır o şekilde ilerle

1 hafta sonra biz de 2 aylığız 3 gündür biz de de uyku sorunu var en fazla 1,5 -2 saat uyuyor gece de gündüz de yarım saat 45 dakikada bir uyanıyor umarım normaldir ama ben mahfoldum :pleading_face:

Bende mahvoldum gerçekten 4. Çocuğum benim beni bekleyen üç çocuk ev işi temizlik bunaldımmmm uykusuzluk olmasa iyi gidiyorduk

Biz 3 aylık olduk ama hala aynı geceleri uyumuyo :pensive:

1 Beğeni

Çok zor Allah yardımcımiz olsn

1 Beğeni

Ben de aynı sorunları yaşıyorum. Gündüz çok kısa uykular yapıyor. Yarım saat, 40 dk vs. Akşam da aynı. Gece 1 bucukta uyuyor. 2,4,6,8,10 bu saatlerde uyanıyor alarm kurmuş gibi. 2 aylığız biz de. Çok gazlı bir bebek.

Aynı benle bebeğimi anlattınız :slight_smile: umarım geçici bi durumdur

1 Beğeni

Benim anladığım o saatlerce uyuyan bebekler çok nadir. Gazsız bebişler.

5 aylık bebeğim biz öyleyiz gündüz uyuyor gece 4 5 kadar uyumuyo