Kızlar ya sizde nasıldı gündüz uyuyor gece uykusu yokk sabah beş gibi uyuyor benim gözümden uyku akiyo yetişemiyorum gün içinde yorgunluktan diğer çocuklarima
Gündüz olabildiğince uyutmamayı dene. Bizde 2 aylığız gündüz özellikle akşam 6dan sonra kesintisiz 2 3 saat uyursa gece uyumuyo. 11den sonra uyursa 2-5-8 gibi uyanıyo emmek için. Biz o şekilde alıştırdık 1 ay öncesine kadar bizimde sadece gündüz uyuyordu gece uykusu yoktu
Gündüzleri oyun aktiviteleri yaptır tummy time gibi 1 saat sonra yatır o şekilde ilerle
1 hafta sonra biz de 2 aylığız 3 gündür biz de de uyku sorunu var en fazla 1,5 -2 saat uyuyor gece de gündüz de yarım saat 45 dakikada bir uyanıyor umarım normaldir ama ben mahfoldum
Bende mahvoldum gerçekten 4. Çocuğum benim beni bekleyen üç çocuk ev işi temizlik bunaldımmmm uykusuzluk olmasa iyi gidiyorduk
Biz 3 aylık olduk ama hala aynı geceleri uyumuyo
Çok zor Allah yardımcımiz olsn
Ben de aynı sorunları yaşıyorum. Gündüz çok kısa uykular yapıyor. Yarım saat, 40 dk vs. Akşam da aynı. Gece 1 bucukta uyuyor. 2,4,6,8,10 bu saatlerde uyanıyor alarm kurmuş gibi. 2 aylığız biz de. Çok gazlı bir bebek.
Aynı benle bebeğimi anlattınız umarım geçici bi durumdur
Benim anladığım o saatlerce uyuyan bebekler çok nadir. Gazsız bebişler.
5 aylık bebeğim biz öyleyiz gündüz uyuyor gece 4 5 kadar uyumuyo