Geceleri uyuyamıyorum bir şey olacak diye sizde öyle misiniz

Merhaba kızlar ben 15 günlük anneyim. Geceleri gündüzleri uyuyamıyorum birşey olacak diye sizde öyle misiniz? Nefes alamazsa ya kusarsa ya duymazsam diye diye o kadar yorgunum bitik durumdayım sizde mi boylesiniz yoksa ben abartıyor muyum?

İlk zamanlar bende çok korkuyordum kusar sa boğulur diye sezeryan olduğum halde yataktan bir kalkişim vardiki ses çikardiği zaman şu an 3 ayliğiz şükür şu an eskisi kadar değilim bebişin yan yatır üzerine dualarını oku hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle hatta anne yani beşiğin varsa yatağinin yanına al daha rahat edersin :smiling_face:unutma sen annesin bebeğine iyi bakabilmen için seninde dinlenmen lazım hem sonra insanın sütüde azaliyor uykusuz ve yorgun olunca bunları düşün korkma canım

Şuan daha yeni annesin böyle korkuların olması çok normal. Bende bebeğim kusar boğulur diye korkuyordum sepet beşiğin kenar koruma minderinin bana bakan kısmını çıkarmıştım heran izliyordum kustumu kusacakmı diye sonra yorgun düşüp uyuyordum. Bebeğin kusuyorsa yan çevir sırtına bi destek koy birde sakın yanına yatırma yatağında uyusun.

Ya ben de böyleyim bebeğim 6 aylık hala böyleyim eşimden daha paniğim. Düşünce felan hala gözüm kararıyor nasıl geçicek bilmiyorum

Ilk 2 ay ben de sizin gibiydim. Uykusunda kusarsa diye cok korkardim, hep yarim yamalak uyurdum, elini kipirdatsa hemen gozumu acardim. Simdi 3.5 aylik olduk cok sukur, cook daha fazla kusuyor ama ben cok daha rahat uyuyorum. Besigi sag tarafimda oldugu icin 2 ay boyunca sagima yatarak uyudum, simdi arada soluma bile dönüyorum, benim icin buyuk gelisme :smiley:

Oluyor benim ikinci bebegim hala ayniyim allaha emanet edip uyuyun verende o alanda hic birsey olmaz ama mitlaka gazini cikartim yatirin veya fazla doydu anlarsuniz gazindan cikartirken agzindan geliyor ha o vakit hemen uyumayin yada yanindan gitmeyin en az 15 dak cunku agiz dolusu kusabiliyor bukez bogulma tehlikesi var ben karsi karsiya geldim dikkat edin yani besledikten sonra hemen uyumayin yada birakmayin cok doyarsa fazla yerse oluyor zaten gaz cikartirken anlarsiniz kusmuk geliyor gaz cikarirken :joy::wink: isin ozu allaha emanet ediyorum bende benimkide 2,5 aylik oldu her aksam agliyor ayni saate kolik diylat gitcez bakalim doktira

Evet canım ilk bir aya yakın ben de aynıydım. Bebeğin yanında duruyorlardı biz burdayiz sen uyu diyorlardı yine rahat edip uyuyamiyordum. Sanki bebeğe bişey yapacaklar gibi. Sonradan alıştım baktım bişey olmuyor :rofl: rutin oturuyor merak etme. Şimdi de her fırsatta uyusam diyorm