Bebeğim 6 aylik emziriyorum fakat göğüslerim sarkti bu emzirme bitince gecer mi yoksa bu şekilde mi kalacak hiç hoş gözükmüyor moralim bozuldu
Ay benim ergenlikte sarkikti zaten şimdi de daha çok sarktı 5ay 10 günlük mamada yoktu ama doğum yapan bir arkadaşım toparlanıyor emzirmeyi kesince demişti bence bünyeye bağlı bişey
Emzirme bittikden bir iki sene sonra ancak kendine geliyor göğüsler emzirmeden kesince daha kötü oluyor porsumus gibi oluyor afedersim ama sonra düzeliyor
Ay iyi bari
Ay keşke düzelse benimde genetikmi bilmiyorum bekarkende sarkıktı ailemde herkesinde öyle ama ben göğüslerim çıkmaya başladığında sütyen takmamıştım ondan sarkmış dediler çok üzüldüm bekarken de sarkıktı şimdi daha çok sarktı ve büyük göğse sahibim çok kötü gözüküyor maalesef. Allahtan kapalıyım da geniş kıyafetlere biraz kapatıyorum
Aynı şeyi bende düşünüyorum umarım geçer bide benim oğlum sağ tarafı daha çok emdiği için biri büyük biri küçük oldu gece solu veriyorum ama orda süt azaldı muhtemelen. Umarım geçer düzelir diye umut ediyorum
Duzeliyo genellikle
Düzelmiyor bacım hatta emzirme bitince daha sönük duruyor. Hamilelikte çok kilo almadıysan durum biraz daha iyi çok kilo aldıysan sarkma olmaması imkansız. Benim 3. Çocuğum başkada düşünmüyorum emzirme bitince yaptırmayı düşünüyorum.
4 tane cocuk emzirdim ama duzeldi bisey kalmadi ama belli olmaz bunyeden bunyeye fark var.
Bazisi cok cabuk kilo verir bazi bayagi ugrasir.
Belli olmuyo bacim.