Kızlar kızım 6 aylik ve poposunda 3 gündür kotu şekilde pişik ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz
Ben basından beri neredeyse kontron yağı kullsnıyorum COk iyi geliyo ben COk memnunum doğal krem yapan bi yer vardı krem pişik için oda COk iyi gelıyo
Once ilik suyla yikayip kurula bebek pudrasiyla kuru tutarak gecirebilirsi islak nemli kaldikca gecmesi zor olur birde ek gidaya gecdiyseniz verdiginiz biseyde yapmis olabir en son verdiginiz seyleri gozlemleyin vermeyin bi gecene kadar
Pudrayı tavsiye etmiyorlar başka ne yapabilirim
Sarı kantaron yagı mı
Nefesine gitmiycek sekilde dikkatlice kullanabilirsiniz poposu sonucda nefesine gitmez kuru tutdugu icin geciriyo. Kizimin koltuk alti pisiyo kalcasinda aparat takili oda koldan falan geciyo ben dusdan sonra ustunu giydirince kiyafetini siyirip koltuk altina dokuyorum inan ertesi gun gecmis oluyo
Evet sarı kanteon yağı doğal pişik kremi var bşde oda COk etkili diyorlar
Zeytinyağı ve nişasta ile gecirdim saatlerce ağlıyordu acısından uyumuyor du çok geçmiş olsun bebişe
Ben psik gordugum andan itibaren gecene kadar totosunu mis gibi temizlerim ama detaylı o dudaklarin aralarina varana kadar sora steril pamuga zeytin yagı döker bir guzel yaglarim tüm totoyu zaten pamukta ki yağ totoya gecti ayni pamugu biraz daha yağ ile ıslak hale getirir kapatacagim temiz bezin icine rahatsiz etmiceni dusundugum sekliyle koyar bezin icinde totosunun kurumasini önlerim bu yöntemle misal buaksam pisik gordum bunu yaptim ve gece uykusuna yatirdimsa sabah bezi actigimda pisik bitmis oluyo tavsiye ederim
Dogal zeytin yağ mı yoksa normal kullandigimiz mı
Doğal soguk sıkım zeytinyagi kullaniyorum ben kendi kullandigimdan dandirik bi plastik kaba pamuklari yığıp zeytinyagi dokmustum hazir islak mendil misali hazir yagli pamuk tutarim el altinda