Genel olarak

Kızlar diş çıkarma belirtileri nelerdir sizin bebekleriniz de ne gibi belirtiler oldu?

Bizde eller sürekli ağızda ve salyalanma oldu huzursuzlukla beraber uykuları bozuldu

Ve bu durumu kaç aydır yaşayan ben ve çıkmayan dişimiz? :person_facepalming:t2::person_facepalming:t2::person_facepalming:t2:

21 aylık 4 4 geliyorlar iyi ki kötü mü bilmiyorum ama bizi bitirdi dişleri . Sizin gibi aylardır elleri ağzında gece ağlamalar ile 2 buçuk ayda 4 azı dişi çıkmıştı bi hafta rahat ettik derken şimdide elleri hep ağızda 4 köpek dişi şiş şimdide ateş enfeksiyon yaptı büyük ihtimalle. Allahtan son dişlerimiz

Bizde gündüz eli ağızda oluyor . Gece de ağlamaları çok sık emme olur . Şişlik varmı bakarsınız varsa zaten bizi bayağı ağrılı geçiyor

Cidden zor canım ya Allah onlara kolaylık versin bizim agiriyor da neler neler yapıyoruz deliriyoruz işleri zor biz tedagil de kullanıyorduk bide karanfil yağını önerdi doktor ama ondan birşey anlamadım çok huzursuz olunca da calpol veriyordum

Ufak aylarda ellerin ağıza gitmesi ve salya olayı çok normal onu söyledim ellerini keşfediyor yani 3 4 aylık bebeğe aha dişi geliyor demek yanlış bir tutum olur.nonun haricinde tabi ilerleyen dönemlerde ellerini hatta ne bulursa eline onu ağzına götürmesi doğal bir güdü de olabilir diş sancısı da olabilir ama bağırsak florasının değişmesi kaka şekli bazen burun akıntıları hafif kulaklarını bazen çekiştirmesi olabilir aklıma gelen bunlar tabi . Bebişiniz 6 Aydan büyükse falan anne sütünü ya da ypğurt meyve süzgecinde dondurun ona göre az az verin damarlarını rahatlatır diş kaşıcılar falanmiyi olabilir bir de zeytinyağına karanfil ekleyip bir gece öncesinden bekletip bebeğinizin dişine sürebilirsiniz eğer

Bebeğim 14.aylik bizde ateş falan olmadı hiç ishal falanda olmadi ama asiriiii huzursuzluk yaptı alt iki dişi çıktı şimdide üstten bir çıktı bu hafta sırf mızmız ve huzursuzdu gün içinde geceleri ve çoookkk fazla meme düşkünlüğü yaptı bizde artık meme ucum acyo sürekli memede gece gündüz.