Bence bunun ki alışkanlık, huy edinmiş. Bunlar konuşulma ile veya utandırılarak aşılabilecek şeyler değil. Onu on kere de bin kere de utandırsanız arsızlığı ele almış. Tedavi görmesi lazım bunuda kabul edeceğini hiç sanmıyorum.
Eti, peçeteyi alan hiç aklınıza gelmeyen şeyleri bile alır. Temkinli olmanız da fayda var.
Yaa sağolun kizlar. Az cok içim rahatladı. Tek basıma kendimi yiyip bitirdim .Bende cok safmisim valla. Benim kaynana iyi kizima fln bakıyor diyordum.![]()
Kişinin gerekli gereksz bulduğu şeyleri çalması bilinçli yapılmıyor olabilir psikoloji de bu bir rahatsızlıktır opsesif kompulsif kişilik bozukluğu olabilir anksiyete ya da travması olabilir bnce bunun üstünde durmalsnz bu size zararı olur eşinizle güzel bir üslüpla konuşmanz lazım annesini suçlayacak tarzda değil ama varsa bi rahatszlığı psikoloğa gitmesi gerktiğğni söyleyin geçmiş olsun
Ay canım bır hastalık degıl bence.
En buyuk eltım 15 yasında evlenmıs ve uzun bır sure kaynanamgıle yaşamış. Eskiden de boyleymıs .eltımın bır cok eşyasını almış .
Hastalık demedim ztn kişilik bozukluğu büyük ihtimalle tedavi olması gerekiyor içsel dürtü çaldıkları büyük ihtimalle bilinçli yapmıyor bu tür rahatszlığı olan insanların dürtüsü “ben bunu almazsam gece uyuyamam, sürekli düşünürüm neden almadım diye, ya bana lazım olursa gibi gibi” Sonu gelmez szlerin konuşmasıyla işe yaramaz inkar eder yakalansa bile kaçmanın yolunu bulur gerkirse bayılma rolleri bile yapar duygusal yönde etkilemeye çalışır duygu sömürüsü yani çalınma muhabbeti geçince susması bile onun rahatsz olduğu anlamına geliyor aslnda ama siz bilrsnz tabi ki dikkatli olun yinede
Ay kaynanam hastaneye gıtmez seker yukselıyormuş. Kadın 65 yasında zaten . Oğullarına desek bu sefer bız kotu oluruz .Ama aklımda bulunsun bır kere daha yapınca esıme sakın bır yolla demeye calısaacagım