Geri postu silcem

Ddldösç

Rjfkfö

3 Beğeni

İnan herşey olabilir eğer şayet eti çaldığından eminseniz söyleme birşey zaten üzerinden çok geçmiş ise bilezik meselesi konusu öylece kapalı kalsın zaten eti götürüyorsada almış olabilir sizde dikkatli olun ya belkide huy olmuştu olabilir Allah şafi ismiyle şifa versin amin Allah kaynanan tarafındanda dabıf versin amin

1 Beğeni

Bunun anlamanın bi yolu var kimseye bir şey söylemeyin o gün yatak odanıza bi eşyanızı değerli bir şeyinizi vs koyun dolap içine fln çok da görünür olmasın kayanann evdeyken ben bi markete vs deyip çıkın gelince bakın o şey yerinde mi değil mi diye kontrol edin kadını kimsenin içinde rencide etmeyin ama varsa şayet böyle bir şey ona gizlice sorun ya da onun evine gidince kimse anlamadan odasına girip bileziğinizi arayın bulursanız bile gizli konuşun kimse duymasın ama o zaman tedbirinizi ona göre alın

3 Beğeni

(gönderi yazarı tarafından silindi)

1 Beğeni

Şüpheniz haklı olabilirsiniz ama yine de zannın çoğu haramdır. Allaha havale edin eşinizle aranız açılabilir derseniz sonuçta kimse annesine toz kondurmak. Dediğiniz gibi de yapsanız yine sen anneme oyun mu yaptın diye bile düşünebilir. O gelince özel önemli şeylerimizi yatak odanıza kitleyin kapatın. Yani Allah yardımcınız olsun kaynanalardan yeter dedikçe başka bir model çıkıyor böyle Allah kolaylık versin

İnsanın zoruna gidiyor demi kendine ait bişey alınınca eltinde yasadigina göre kaynananın aldığı büyük olasılık Allah yardımcın olsun böyle bir insani insan eve almaya korkar guvenemez et bile calinirmi ya çok ayıp bı tabir var çok afedersin yediğin kaba işemek gibi insanlar güvenip evine alıyor iyilik yapıyor oda böyle yapıyor gerçi bu huyu nu aileside biliyor dur oglu ve kocasi sen her daim dikkatli ol benimse görümcem eşyalarımı çok karistiridi odama girip evli barkli cocukda değil diğer eltimede aynı şekilde karakter meselesi şimdi görüşmüyorum insalarda utanma kalmamış

1 Beğeni

Gelde guven sok evine bu kadini tobe yarabbi. Sen yine aklini bulandirma bilezik konusunda canim gercekden belkide onluk bişey degildir vebaline girme Allaha havale et. Valla be diyecem şaşirdim yani eti geri almiş ya kutudan yuzu kizarip bidaha gidermi gitmezmi oraya onuda bilemedim. Demekki heryeri karistiriuo bu

1 Beğeni

Ayy evet giden gitti deyip kapattık konuyu dediğin doğru ama eti alan bilezik ten ne anlar canım amaki ne yüzüne diyebilirsin nede kanitlayabilirsin yinede günahı başinada …keşke Allah tarafından birşey olsada açığa çıksa :palms_up_together:

1 Beğeni

Ayyy eltim gelmez anlasın hatasini demiş ama yüzsüz yüzsüz yine gitmis . Ben bile şaşırdım eltim de işten gelince onunla hoc konuşmamış gitmis odasina yatmış. Yarabbim ben şoklar içerisindeyim.

1 Beğeni

1 Beğeni

Kadının eli uzunmuş hiçmi korkmuyor tepki gösterin bence bu yaptığı ayıp başkasının da biseyini çalar şikayet ederler oğulları falan kızsın ayıp bu yaştan sonra bizi rezil mi edeceksin diye günah birde kul hakkı hiçmi Allah’tan korkmuyor ihtiyacı varsa istesin böyle çalarak olmaz bı peceteyle kadar düştüyse senin bilezigide vermez yanında bazn aç konusunu hakkımı helel etmiyorum alana falan diye belki koyar pişman olup yada hocaya gidecem de kayıp lari vlbulan biri varmış de yalandan okuyup bulanlar var diye duymuştum

1 Beğeni

1 Beğeni

Tövbe estağfurullah insan evladının rızkına da göz dikermi yahu heleki birde anne yani kafayı yemiş bu millet. Benimde 2 oğlum var Allah göstermesin gelinimjn evine gidip biseyler çalmak inanamıyorum yani

1 Beğeni

Ohaa ne tehlikeymis pes​:thinking:

1 Beğeni

Tobe insan yerin altina girer ayni ortama giremez kadindaki rahatliga bak

1 Beğeni

Evet ya ben olsam bende derim yani etin yoksa satın al durumun yoksa söyle diyecemde kaynananın yaptığı apayrı birşey cnm eli çap resmen habersiz almayı seviyo galiba bencede eşinde annesinin huyunu bildiği için konuyu uzatmamistir oda içten içe utaniyodur bence sen bundan sonra dikkat et bence

1 Beğeni

Ben sahte bilezikle vs kandırmaya çalışırdım anlamazsa yani :joy: baktı çantasına koyuyot demekkş sizinkini de o almış . Yâda kamera koyup onun altını görecegi yere ititraf etttirebilir . Eti alan dediğiniz gibi altını ne yapmaz . Hiöde uğraşmak istemiyorsanız eşinize yansıtmayın bece toz kondurmuyorlar Allaha havale edin onlardan çıkıyor zaten o

1 Beğeni

Yok ya bence o toplara girmeyin üzerinden belliki zaman geçmiş sizin konumuz bakımından tabikide ayıp birsey yaptığı baktınız aynı şekilde tekrarlıyor bu sefer bağırdanız inkar ederse eşinizde duyarsa huzurunuz hepten bozulur rezil etmek değil de ikaz edin bklım nolavak sizleri yalanlayabilir o ihtimalide göz önünde bulundurun

1 Beğeni