Göbek bağı

Bebeğinizin göbek bağını ne yaptınız ben atmadım hala duruyor ama ne yapacağımı da bilmiyorum

1 Beğeni

Benim ev ormanlık alanda. Gittim bir ağacın altına gömdüm. Hayvan eşelemesin çöpe atmayın derler dini açıdan. Ha saklamanın da bir faydası yok bence. Gömün gitsin

Yanlışlıkla sobaya atmışım :rofl:

4 Beğeni

Gömdüğümüz yerin önemi var mı peki okul cami vs diyolar evde saklayin diyende var bilemedim yani

Sana bağlı kalsın diye evde sakla derler, okusun diye üniversite derler, doktor olsun diye hastane derler, dini bütün olsun diye cami derler

Benim kardeşim doğduğunda annem hastaneye gömelim doktor olsun diye sakladı göbek bağını gel zaman git zaman unutmuş onu sakladığı yerde ev taşınırken 15 yıl sonra bulmuş ama göbek bağı erimiş gitmiş artık kalmamış sadece klipsi kalmış şuan Tıp okuyor demem o ki gömmek değilde niyet önemli bence her dua edişinizde imanlı olsun okusun meslek sahibi olsun diye dua etmek yeterli diye düşünüyorum

4 Beğeni

İyiymiş :sweat_smile::sweat_smile:

Anladim tesekkur ederim :blue_heart:

Benim 3 oğlumun göbek bağı da hala duruyor dolabımda hiçbir şey de yapmadım öyle peceteye sardım üstüne tek tek isimlerini yazdım karışmasın diye öyle saklıyorum :smiling_face_with_three_hearts:🫶🏻

1 Beğeni