Göğsümün biri yumuşakbiri dolu

Kızlar selam iki gündür sağ göğsüm dolu daha çok süt var sağında baya çıkıyor sol gogsum çok yumuşak az süt var tazyikli geliyor diye üst üste aynı memeyi verdim o yüzden dengesizlesti heralde napabilirim

Benim de öyle benim sağ göğüs ucumda yara var kaç aydır çok süt birikince daha çok acı yaşıyordum emzirirken o yüzden hep onu verdim ben de sol göğsumu az vermek durumunda kaldım geçen doktora gittim doku kaybi olmuş göğsünun ucunda dinlendir dedi diğer göğsümde sütün az olduğunu söyledim o da bol bol emzir guclensin o göğüs dedi Bebek ağzına alıp islattikca süt gelir dedi

1 Beğeni

Ben de şimdi sürekli solu vereceğim inşallah duzelir

Düzenli olarak bir sağ bir sol vermeme rağmen sağ göğsüm hep soldan büyük oluyor :person_shrugging:

İnşallah ben bir haftayi geçti çok dikkat edemiyorum ama uygulamaya çalışıyorum yine de

Aynı şeyi bende birkaç defa yaşadm sağnca normale dönmüştü yoksa ne kadar aynı göğsü emzirsemde bosalmamştı bazen tıkanklk olabiliyor muş

Düzelir mi acaba ya benim bariz fark var emzirirken yutkunma sesi bile duyulmuyor makinede saginca süt çıkmıyor veya aşırı az çıkıyor

Düzenli emzirirsen düzelir bence cnm sürekli sağ sol yap sık sık emzir bende o kadar aşırı fark yok

Deneyeceğim inşallah

Benzer olay daha once bnımde basıma gelmişti. Duzeldi. Emzırme danısmanı power pomb onermıştı gunde 3 kez yapmaya çalıştım. Her gece yatmadan once duş alıp dınlenmeye ve beslenmeme de ozen gosterdım. Ben atlattım inşallah sız de atlatırsınız

Power pomp nedir

Power Pumping için 20 dk süt sağın, 10dk dinlenin, 10dk süt sağın, 10 dk daha dinlenin ve son kez 10 dk daha süt sağın. 3 gün boyunca günde 3 kez bu metodla süt sağmaya diyorlar. Elınızden ne kadar gelırse uymayı çalışarak deneyebilirsiniz. Yorucu oluyor. Elektrikli pompayla yapmıştım. Goguste bıraz acıyor. Gece yatmadan mutlaka duşa girin gögsünüzü de kök kısmından ucuna dogru masaj yapar gibi çekin ( bunu da dahiliye doktoru onermişti). Bır de sütüm cogalacak dıye dusunmeye calısın. İnşallah faydasını gorursunüz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim​:white_heart: