Göğüs kalkanı hakkında bilgi

Kızlar geçen hir konu açmıştım hatırlarsanz çok yardımcı oldunuz ama yine bir sorunum var . Göğüs kalkanı ile ilgili. Bugün siparişim elime ulaştı Philips avent göğüs kalkanı satın aldım ancak 6 tane başlık çıktı içinden süt toplama için olani ve kapağı takılıydi üstünde onu kullandım ama üstüm yine sırılsıklam oldu kalkan mi akıtıyor acaba yoksa ben yanlış mı kullanıyorum içindeki kağıdı okudum ama bilgi verirseniz sevinirim

2 başlık delikli oluyor onları takmışsındır canım kontrol et. Aynısı bende de oldu sonradan fark ettim

Bende öyle sandım ama delikli gibi görünüyor delik değil ama o başlığı takmışım kenarlardan sızdırıyor galiba

Ben mycey marka olanı almıştım 2 tanesi delikliydi. Delik yoksa sızdırıyor demek ki

Bende toplamda 6 adet var içerik olarak 2 tanesi bardak gibi dolum olan iki tane dediğin gibi delikli 2 tane de delik görünümlü ama o delikler kapalı büyük ihtimalle sızdırıyor yüzüm gülmedi bi

Süt çok doluyorsa ondan akabilir. Dolduğu zaman eğilince veya yattığım zamann akıtma yapıyor

Aldığım satıcıya ulaştım akıtıyor diye yeni ürün göndereceklerms bakalim