Göğüs kalkanı ile göğüs koruyucu farklı ürünler mi

Göğüs kalkanıyla göğüs koruyucu aynı şey mi ve nasıl kullanılıyor eşim eczaneden alms ama içteki uca süt doluyor iki ucunda delikleri var ben süt dökülüyor sürekli diye kalkan istemiştim yokmuş koruyucu verme eczaci

Göğüs koruyucu silikon uç oluyor meme ucu olmayanlar kullanıyor bebek öyle emsin diye. Göğüs kalkanı farkli oluyor. Benim bildigim böyle

Bende göğüs ucuyla emziriyorum ilk başta tuttu bebeğim aslında memeyi. Ama iki gün sonra aşırı derece yara oldu kanıyordu göğsüm resmen. Dayanamadım göğüs ucu aldım onla emzirdim (üstelik göğüs ucum yoktu) kendi elimle ettim maalesef. Şimdi de alıştı ona kendi meme ucunu tutmuyor. Arada deniyorum keyfine gelince tutuyor ama sonra gene aynı. Bende anne sütü yesin de onla yesin diye uçla emzirmeye devam ediyorum. Dediğin gibi sonunda ucun içinde bir miktar kalıyor ama bebek yeterince yiyior zaten. Kalan kısımda bebek orayı çekmediği için kalıyor. Mesela benim bebeiğim genelde memede uyuyo. O anda çıkarıyorum bakıyorum kalmış içinde süt. Yada kendi bırakınca çekmedi mi kalıyor. Denemek için emdiği sırada çıkarıyorum bakıyorum yok. Çünkü olanı çekiyor. Aklınıza takılmasın yani. Alıştıysa da emzirin gitsin. Yeterki anne sütü yesin bebiş

1 Beğeni

Göğüs kalkanı farklı yani. Uçla emzirmek istiyorsanız emzirin

Hayır göğüs ucum var uçlu emzirmek istemiyorum emzirmekle ilgili bir problemim de yok ben akan sütün akmamasını istiyorum eczacı bunu vermiş sanırım yanlış almış

Yani benim emzirme ile ilgili bir problemim yok yanlış aldığımız için soruyorum daha doğrusu eczacı yanlış vermiş eşim de bilmediği için almış ben de buraya sormak istedim bebeğim normal kendi mememden emiyor zaten ben her tarafım süt oluyor durup dururken akıyor onu engellemek istiyorum

1 Beğeni

Teşekkür ederim ben de öyle biliyorum ama emin olmak için sormak istedim

1 Beğeni

Yaa benimde öyle sürekli akıyor göğüs pedi falan koydum ama işe yaramadı çok akıyor sürekli. Çözümü bulursanız banada söyleyin​:smile:

images (3) bu göğüs kalkanı siz bundan istiyorsunuz.

. Bu 2.si ise göğüs koruyucu yani silikon uç. Meme ucu olmayan anneler kullanıyor emzirmek için

1 Beğeni

Bu göğüs kalkanları sütü toplayınca napıyolar o sütü acaba

ben döküyordum ama boşuna gitmesin diyorsaniz süt toplama poşetine koyun bir gün boyonca birikeni buzluğa atın

göğüs kalkanı çok iyi oluyoe arkadaşın önerdiği. tavsiye ederim Philips Avent.
ama sağsaniz da iyi olur emzirmeden önce
veya emzirdikten sonra o kadar akmaz oyle olunca

Ya sağsam bile dökmek istemiyorum. Saklayınca da onu kullanmaya fırsat kalmıyor sürekli emziriyorum diye. Yani her şekilde zayi oluyor.

Hepinize çok teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi yaptım sipariş verdim bikac güne elimde olur çıldıracak duruma geldim sürekli üstüm yaş oluyordu umarim işe yarar

Bebek hepsini ememiyor ve bitmiyor hemde sütünüz de fazla olabilir o yüzden akıyor fazla kısmını sağabilirsin

Süt saklama poşetine koyup buzdolabının dondurucu kısmına atabilirsin daha sonra kullanırsın ben öyle yapıyorum