Göğüs pedi takma

Arkadaşlar bebeğim 2.aylik olcak hala göğüs pedi takıyorum sızıntı oluyor diye kaç ay sonra biticek bu göğüs pedi takma olayı,ne zaman göğüsten süt sızıntısı bitiyor?

Sagmq yapıyor musun canım

İlk gunler yapıyordum ama artık geceleri taş gibi şişiyor ve kalkıp sağım yapıyorum yapmazsam üstüm göğüslerim hep ıslanıyor bebek uyanmasa bile kalkıp sağım yapmak zorunda kalıyorum o yüzden uykumu tam alamıyorum

3,5-4 ay civarı bıraktım. Meme terbiyesi denen şey oluyor o zamanlarda.

2 Beğeni
  1. Ay itibariyle gögüs olgunlaşması yaşarsın yani bebeğin ihtiyacı kadar süt gelir .ilk aylarda fazla fazla geliyor gece de 2 3 saate bir zaten çocuk emiyor bende bazen taş gibi olduğunda sağıyırum bizde yeni 4 olduk ben ilaç veriyorum mecbur sağıyırum ama gögüs pedi kullanıyorum bir yandan da iyi gibi oluyor. Lansinoh gögüs pedini öneririm sızıntı yapmadı hiç aşırı emici içinde süt tutuyor .
1 Beğeni

Masaallah sütünüz bol demek ki bende hiç olmadı akma vs ben ilk gün hastanede takmıştım bidaha gerek duymadım o kadar dolu dolu 2 3 kere anca olmuştur benimki :face_with_peeking_eye:gece sağıp yatsaniz sabaha kadar duramiyor mu hepmi akıyor yani

Uyumadan önce emdiği için göğüslerim bosaliyor ama uyku sırasında uzun süre kalınca şişiyor ve akıyor yani sağım yapsamda uyku sırasında doluyor yinede. Rabbim hepimizin sütünü arttırsın inşallah​:palms_up_together:t2::bouquet:

1 Beğeni

5.aya gireceğiz ilk günden beri kullanıyorum ya göğüs pedi bütün markaları denedim en son e bebekteki jelli göğüs pedinde kaldım bir tarafı emerken öbür taraftan akıyor ister istemez ya da bu sıralar meme reddi yaşıyoruz emmek istemediği zamanlar biraz doluyor dolduğu zamanda akıyor en büyük kurtarıcım oldu bu göğüs pedleri

Amin canim insaallah :smiling_face_with_three_hearts: acaba sagdiginiz için çocuk talep ediyor sanıp daha mı fazla üretiyor vücut

3-4 ay civarı sürüyor maalesef bende yaşadım ama şuan rahıtım umarım sende rahatlarsın(bebeğim 4 aylık)

Cevapladiginiz için çok teşekkür ederim​:folded_hands:t3: göğsümde açık yara var hem o hem göğüs pedi takmak asiri zolruyor, 2.aya giricem hala gogsumdeki yara kapanmadi emmedigi zamanlar bile sızlıyor yara kucagima bile alirken yaraya degdiginde çocuk canım çok acıyor. Bı an önce emzirme dönemi bitsede ek gıdaya geçip normal beslensin istyorum dilerim benim gibi olupta bekleyenlerde bı an önce kurtulur bu zorlu dönemden​:folded_hands:t3::bouquet:

1. Aya giricez hala kullaniyorum birinden emerken diğerinden sızıyor. Yara oluyorsa gümüş kapakları ve kremi öneririm

Ooo demek daha var​:woman_facepalming:t3: yolumun uzun