Ben manuel elektrikli giyilebilir göğüs pompası hepsini denedim giyilebilir olan çok daha iyi süt sağıyor ve aşırı rahat hayatımı geri düzene soktu resmen süt sağarken her işimi yapabiliyorum tavsiye ederim
Hangi marka kullaniyorsunuz
Medala hastane tipi aylardır kullanıyorum memnunum. Hangi sehirler de var bilmiyorum. Ama sitesine bakabilirsin.
Satın mi aldınız kiraladinjz mi
Kiraladım
Mamajo elektrikli kullanıyorum memnunum hız ayarida var ama sanırım kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum
Bebebao markası
Kullandığınız çekim gücü güzel olan iyi bir marka var mı
Ben bebebao markalı kullanıyorum rastgele aldım ama memnunum
Ben lansinoh aldım memnunum
Bende elektrikli olanından var gerçekten guzel ama giyilebilenden yok ben kardeşime almak istiyorum ama süt doldurma kapasitesi küçük galiba kardeşimin tek göğüsünden 1 büyük biberon süt çıkıyor acaba giyilebilen pompa taşırmı o kadar sütü
Ben taşır diye düşünüyorum sabit duruyor çünkü
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim …
Bebebao kullandım memnun kalmıştım
Maşallah ne güzel 180 cc alıyor ama zorlarsa 200 cc alır iki kez sağım yapabilir aslında çünkü çok pratik bebeğim uyurken ben işimi hallediyorum o ara sağım yapıyorum 20 dk çalıştıktan sonra otomatik kapanıyor uyarı sağım masaj ve otomatik sağım modu var
Çok güzelmiş civilden baktım 6 binlira biraz pahalı ama kaliteli uzun süre kullanılsin istiyorum
Süt sağma makinası onerebilecek varmı özellikle giydirileblir olandan
Ben bebebao almıştım 24 mm olanından ama göğüslerim küçük olduğu için tam oturmuyor bu yüzden takıp rahat hareket edemiyorum mecburen oturup bastırıyorum göğüsleriniz küçükse bu yüzden önermem ama çekim gücü ve modlarından memnunum