Göğüs pompası önerisi

Kızlar aranızda e bebeğin eller serbest yada elektirikli pompasını kullanan var mı memnunmusunuz yada uygun fiyatlı pompa önerebilir misiniz manuel pompa ile çok yoruldum

Hamileyken almisdim bunu yorumlarina givenerek aldim iyikide almisim cok memnun kaldim fiyati cok uygun manuel fiyatna elektirikli kademeli cekimi var trendyolda

Evet bende bunu kullandım ilk ay, arkadaştan almıstım ama ikinci el olmasına rağmen cok iyi çekiyordu. Tavsiye ederim eger sütün coksa 15 dakikada boşaltıyor

1 Like

Acura diye bir markanın iki memeyi aynı anda sağabiliyosun 9 kademesi ve 3 farklı sağım şekli vardı . O an eczanede o vardı öyle almıştım ama çok güzeldi bı 3 ay sürekli kullandım gayet iyiydi yanlış hatırlamıyorsam eczaneden 800 TL civarı almıştım :blush: uygundu yani internette daha uygundur . Öneririm

Canım ebebeğin eller serbest pompası o kadar kötü ki bana bedava ver de veririm tam bi zaman kaybı çöp başlık asla yerinde durmuyor vakum yaparken başlık yerinden çıkıyor oturmuyor onun yerine ben gittim lansinohun eller serbest modelini aldım şubat indiriminden ben kendime eziyet edermişim meğer medeniyetle tanıştım sonunda

Ben aldik belki beskez kullandim gerek yokmus en iyi pompa cocukmus​:rofl: onun emmesiymis bosuna para verdim phiolis avent aldim ebebekten

Teşekkür ederim :heart:

Bende onu aldım ama hiç memnun değilim göğsü boşaltamiyo sizinki de öyle mi acaba bana vakum gücü az gibi geldi

1 Like

Bende 2 kez kullanmak zorunda kaldım birisi tıkalı gibiydi hiç süt çıkmadı şiş ve ağrı içinde kıvrandım hiç faydası olmadı bir göğsümün azda olsa çekti ama baya uğraştım çıkması için

Bende aynı sorunları yaşıyorum sağım yaptıktan sonra elle sağiyorum bildiğin fışkırıyo süt

Hastane tipi sağım makinalarını nereden kiralayabiliyoruz fiyatları nedir bilgisi olan var mı

Eğer bir sağım makinası kullanacaksanız kesinlikle giyilebilir göğüs pompası edinin derim ben her türlüsünü kullandım manual elektrikli fln aşırı yorucu yıpratıcı oluyor giyilebilirle 10 dakkada sağım yapıp hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz

2 Likes

Medela hastane tipi sagım mak kullandım sitesinden bakabilirsiniz subelerine

Ben koşuyolundaki subelerinden kiralamıstım aylık bin TL idi ama sonradan zam geldi sanırım 1300 civarı oldu. Telefonla da bilgi veriyorlar. Haftalık olarakda kiralanabiliyor aylık veya üç aylık olarak da kiralanabiliyor. Ben memnun kalmıstım.

1 Like

@Bahar86 @Mine hangisi daha kuvvetli çekiyordur sizce?

Çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

Çok teşekkür ederim :white_flower:

1 Like

Kuvvet olarak makinadan makinaya değişkenlik gösterir de giyilebilir olanda prizin önünde oturup kalmıyor insan her işini yapabiliyor en rahatlığı bu

Madela hastane tipi aylardır kullanıyorum ve memnunum. Sütün devamlılığı için çekim gücü iyi olan makine önemli göğsü boşaltıp süt akışını sağlamak için. Dışarıda kullanmak için de acura şarjlı makine aldım.

Makine daha kuvvetli cekiyordur mekanizmasından dolayı. Benim bebegim bes gun kovozde kalmıstı o surecte kullandım ben memnun kalıncada sureyi uzattım uc ay daha kullandım. Yanlız tum emzirme danısmanlarının soylediği gibi hiçbir makine bebek kadar vakumlu cekemez o yuzden mumkun oldugunca emzirmek gerekiyor. Elzem bir durumunuz yoksa emzirmek en iyi yontem gercekten sütün artması icinde gerekli cunku bebeğin tukurugunde bulunan bir enzim sütün artmasını saglıyor ve bebegin ihtiyacına gore süt üretiyor.

Kullanıp memnun kaldığınız süt sağma makinesi var mıdır? Ben e bebekten baby mim almistim ilk başlarda iyihdi ama şimdi çekim gücü azaldı. Sütüm var ama çekmiyor. İlk doğum yaptığımda hastane de 1 hafta kaldım sanayi işi süt sağma makinesi ile sagmistim. O zaman sütüm çok fazlaydı ilk haftalar olmasına rağmen çok güzel arttirmisti sutumu o makine. Ama şimdi makine iyi çekmiyor var mı oneriniz ya da hastane işi makineyi nereden kiralayabilirim ?